Köp din raclettegrill här

Med en raclettegrill kan du laga mat tillsammans med vännerna direkt vid bordet. Raclette är bordsgrillen som gör matlagningen till en social och kul aktivitet där alla runt bordet kan bidra och ta för sig. Lyxen att kunna grilla inomhus och njuta av ett härligt grillspett eller grillade grönsaker oavsett årstid, är ytterligare en anledning till varför matlagningen blir något utöver det vanliga med en raclettegrill. Läs mer...

Bra att tänka på när du väljer raclettegrill

Det finns några saker som kan vara bra att tänka på när du ska köpa raclettegrill. Dina behov och hur ofta du kommer att använda raclettegrillen kan påverka ditt val. Här nedan lyfter vi några saker som kan hjälpa dig i köpbeslutet.

Vilka maträtter vill du laga med din raclettegrill?

Raclettepannor och grillplattor hittar du hos så gott som alla raclettegrillar. Vill du däremot kunna göra crepes, vilket är ganska vanligt att tillaga med raclettegrillen, då bör bordsgrillen även bestå av en integrerad rund form som passar just för crepes.

Hur många ska bjudas på raclette?

Det finns olika stora raclettegrillar och här på CDON.COM erbjuder vi allt ifrån kompakta raclettegrillar för 4 personer, till lite större för 8 personer. Du ser på antalet raclettepannor som ingår hur många personer som raclettegrillen är tänkt för. Fundera över hur många ni kan tänkas bli runt bordet när det bjuds på raclette och välj en raclettegrill därefter.

Hur ska du rengöra raclettegrillen?

Om du har diskmaskin vill du förmodligen kunna diska raclettegrillens olika delar i maskin. Håll då utkik efter de bordsgrillar som har diskmaskinsäkra delar. Och de ytor som inte går att maskindiska men som ändå måste rengöras, ska gärna bestå av nonstick beläggning. En sådan beläggning stöter bort fett och smuts, vilket underlättar när du ska rengöra din raclettegrill.