Hace Kallfuktare PCMH-45

Hace Kallfuktare PCMH-45
Tipsa en vän
4484 kr
fr 202 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Buildor 3,2 / 5 med 3008 betyg.

Totalbetyg 3,2 / 5
Leveranstid 3,1 / 5
Emballeringskvalitet 3,4 / 5
Mer från Buildor Buildor är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Buildor, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Befuktar med frisk kall fuktig luft Hög kapacitet, upp 45 l/dygn 30 liters tankkapacitet Kan anslutas med slang till vattenmatning, har inbyggd flottör Klarar lokaler upp til 250 m2 (1000 m³) HACE PCMH-45 är en luftfuktare med otrolig kapacitet och som ändå har en tilltalande design vilket gör att den kan ställas in på kontor eller i butiker. Den är samtidigt lätt och behändig att sköta. HACE PCMH-45 med fast vattenanslutning Nya HACE PCMH-45 evaporativ luftfuktare är effektivt upp till 250 m2 lokalyta (1000 m³), den kan förånga upp till 45 liter vatten per dygn. Anläggningen minskar och förhindrar torr luft och dess skadliga effekter på människor och föremål. Denna luftfuktare är lämplig för bostäder, butiker, kontor, museer och gallerier. Detta kommer att skydda musikinstrument, konstverk, möbler, datorer och människor från den torra luften. HACE PCMH-45 har inbyggd vattentank HACE PCMH-45 har en stor inbyggd vattentank men den kan också anslutas till vattennätet för automatiskt påfyllning. Luftfuktaren har en inbyggd flottör som kan anslutas till vattenanslutning med en slang, den har varningslampor och 10 sekunders ljudsignal som talar om ifall vattenbehållaren är tom eller fylld. Luftfuktaren stängs automatiskt av när vattenbehållaren är tom. Luftfuktaren har fyra olika inställningar som du kan välja mellan, Låg (30% Rh), Medium (45% Rh), Hög (60% Rh) eller kontinuerlig drift. Den har tre fläkthastigheter Hög, Medium och Quite. Den tydliga panelen gör att den här luftfuktaren är mycket enkel att programmera och sköta. PCMH-45 stänger av sig automatiskt när fuktighetsnivån uppnår önskad nivå eller vattenbehållaren är tom. Trots att den är så kraftfull så är den också väldigt tyst. Denna maskin är även utrustad med en timer som man enkelt kan ställa in när maskinen ska starta och stanna. PCMH45 har ett luftfilter på baksidan filter som är lätt att lossa och rengöra. Hace PHMC45 luftfuktare rengöring kan inte bli enklare, komponenter kan kopplas bort på några sekunder utan verktyg, behöver du bara periodvis rengöra vattentanken och filterkorg med vattenanslutning, byte av filter rekommenderas minst en gång om året. Maskinen är mycket lättmanövrerad och glider till 6 dolda hjul på maskinen i botten. En perfekt luftfuktare för större lägenheter, kontor, butiker eller konferensrum!
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 1555 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 809 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 427 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 202 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »