Hårborttagare Depil Spring

Hårborttagare Depil Spring
Tipsa en vän

-60%

39 kr
Ord. pris 99 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av ishopping

Mer från ishopping ishopping är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos ishopping, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
En säker och effektiv metod för att ta bort ansiktshår från roten på ett snabbt, rent, precist och smärtfritt sätt. Denna naturliga hårborttagningsmetod är baserad på en urgammal och traditionell teknik känd som trådning. Med denna högkvalitativa hårborttagare kan du ta bort hår från känsliga områden på ett naturligt sätt utan att använda elektricitet eller kemikalier. Hårborttagaren Depil Spring orsakar inte hudirritation eller bieffekter, till skillnad från andra vanliga hårborttagningssystem som är mer aggressiva (den kan ge en lätt röd ton hos väldigt känslig hud efter användning, men detta försvinner efter en liten stund). Du kommer att märka att Depil Spring är väldigt användbar och behändig, eftersom den väger lite, är lätt att använda och går att ta med sig vart som helst eftersom den tar upp så liten plats.

Hårborttagaren Depil Spring består av en fjäder i rostfritt stål med plasthandtag på sidorna och är väldigt lätt att använda. Bara böj och vrid. Så enkelt är det! Håll i de två sidorna på hårborttagaren Depil Spring och böj dem nedåt i form av ett uppochnedvänt U. Placera så din Depil Spring på området med oönskat ansiktshår och vrid åt varsitt håll tills allt hår är borta. Håren fångas i fjädern som tar bort dem i en snabb rörelse. Dra Depil Spring i motsatt riktning mot hårväxten. Efter användning är det rekommenderat att fukta det depilerade området för att göra huden mjukare.

Hårborttagaren Depil Spring är specifikt designad för att ta bort hår från roten (långvarig effekt). Den rekommenderas särskilt för användning på ansiktet: runt läpparna, på kinderna, pannan, hakan och nacken. Använd ej för att ta bort hår från andra kroppsdelar: ögonbryn, ögonfransar, öron, armhålor, ben, rygg, ljumskar...

Prova hårborttagaren Depil Spring och upptäck detta revolutionerande hårborttagningssystem för en perfekt hårborttagning och vackrare och mjukare hud!
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 74 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 68 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 57 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 41 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »