Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Hozelock Tryckspruta Pro 7L

(0)
Skriv en recension
Hozelock Tryckspruta Pro 7L
Hozelock Tryckspruta Pro 7L
1019 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    14-21 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Buildor

Bevaka produktens pris

Tryckspruta Pro är en robust universalspruta för den som söker exceptionell prestanda
Huvudfördelar: Genomskinlig flaska med gradering för exakt blandning och dosering av kemikalier Brett, ergonomiskt pumphandtag för enkel trycksättning Justerbart konmunstycke från stråle till dimma Låsbart flödesreglage i läge på/av för kontinuerlig sprutning
Hozelock Pro 7 liter (max. fyllning* 5 l) spruta är en kraftig, mångsidig och högklassig tryckspruta för utomhusbruk.
Praktiska funktioner inkluderar: Justerbart nickelpläterat mässingsmunstycke från stråle till dimma Kraftigt metallpumpaxeln och munstycke för extra styrka och längre livslängd Viton-tätningar för förbättrad hållbarhet och mer motståndskraftig mot syror och alkaliska behandlingar Låsbart flödesreglage i läge på/av för kontinuerlig sprutning Integrerad, inbyggd övertrycksventil Genomskinlig flaska med gradering för exakt blandning och dosering av kemikalier Brett, ergonomiskt pumphandtag för enkel trycksättning Bred fyllningsöppning för alla komponenter som ska placeras inne i flaskan Integrerat doseringsmått och innehållsindikator Integrerad förvaring för stav och alla tillbehör på sprutan Bred bas med fotgrepp för enkel användning och stabilitet vid trycksättning Högklassig slanglängd och teleskoprör för extra räckvidd (50-85 cm) Levereras med ogräskon och solfjädermunstycke för att förhindra vindavdrift vid användning av behandlingar Flexibel 3-i-1-sele i ryggsäcksstil för enkelhet och komfort vid sprutning Fem års garanti* *maximal fyllnadsnivå anges i syfte att ge en tillräcklig luftspalt för trycksättning av flaskan.
Denna 7 l (max. fyllning* 5 l) Tryckspruta Pro är en robust universalspruta för den som söker exceptionell prestanda.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Dold transportskada ska anmälas till CDON:s kundtjänst inom 5 arbetsdagar. Synlig skada ska alltid anmälas direkt till speditören samt noteras skriftligt av chauffören vid mottagandet av leveransen. Packa alltid upp och inspektera leveransen direkt i samband med mottagandet. Vid transportskador skall alltid emballaget sparas för eventuell reklamation till speditören eller utbyte av vara. En produkt där det är fastställt att skadan kan hänföras till transporten ersätts kostnadsfritt av en ny vara om skadan är anmäld i tid. Boka inte hantverkare innan leverans har skett och du synat ditt gods. Skulle försening ske eller godset vara skadat står Buildor inte för eventuella kompensationer för kostnader av hantverkare.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.