Tillbaka till toppen
INTEX Ytrenare till pool
INTEX Ytrenare till pool
INTEX Ytrenare till pool

1 / 3

INTEX Ytrenare till pool

(2 recensioner)
239 kr
Fånga upp löv och annat skräp innan det sjunker till botten med denna lyxiga INTEX-ytrenare som hängs över poolkanten. Den kopplas till filterpumpen för automatisk rensning. Pumpens genomströmningshastighet måste vara minst 3 028 liter/timme. Ytrenar
Läs mer
Fånga upp löv och annat skräp innan det sjunker till botten med denna lyxiga INTEX-ytrenare som hängs över poolkanten. Den kopplas till filterpumpen för automatisk rensning. Pumpens genomströmningshastighet måste vara minst 3 028 liter/timme. Ytrenaren monteras enkelt med en justerbar arm som hängs över kanten på Easy Set- och rörpooler. Den är tillverkad i tålig plast som inte påverkas av kemikalierna i poolvattnet. En silkorg som enkelt kan tas loss och rengöras medföljer. Deluxe Wall Mount Surface Skimmer.

OBS! Fungerar tillsammans med pumpar som pumpar från 2000l/H, men för bäst resultat så ska en pump som pumpar minst 3785l/H.
S

Sus

För en månad sedan

Fungerar inte alls, suger inte ner någonting från ytan. Kan bero på för låg kapacitet från pumpen men enligt beskrivningen så skulle vår pump funka med denna vilket det inte gjorde.

E

Eva

För en månad sedan

Detta är en kanon skimmer,har haft en men kastade den viktiga ringen . Den tar allt som är på ytan i min pool. Löv, insekter ja allt. Så jag rekomendera denna.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.