Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Kallröksgenerator
Kallröksgenerator
Kallröksgenerator
Kallröksgenerator
Kallröksgenerator
Kallröksgenerator

1 / 6

Kallröksgenerator

(6 recensioner)
229 kr
Använd en klotgrill eller t.ex ett gammalt kylskåp som tagits ur bruk för att hålla röken kvar när du ska kallröka med generatorn. Kallröksgeneratorn producerar rök i ca. 10-12 timmar, sluttid kan variera på vilket träslag/spån som används. Använd et
Läs mer

Använd en klotgrill eller t.ex ett gammalt kylskåp som tagits ur bruk för att hålla röken kvar när du ska kallröka med generatorn.

Kallröksgeneratorn producerar rök i ca. 10-12 timmar, sluttid kan variera på vilket träslag/spån som används. Använd ett finmalt spån. Fyll ca 2cm ej över kanten.

Fyll kallröksgeneratorn med det finmalda spånet. Tänd, ett värmeljus och placera det i underlägget under gallrets sluttande del, släck ljuset när rökspånet börjar pyra. OBS undvik drag! Endast en liten springa behövs för syretillförsel. Och så har du förhoppningsvis ett riktigt lyckat kallrök!

Storlek:
18,5*17*5cm

Spånen som rekommenderas är art 291436 Bokspån och 265566 Alspån

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .