Kamado Joe Keramisk grill Big Joe Stand-Alone 1

Kamado Joe Keramisk grill Big Joe Stand-Alone 1
Tipsa en vän
20995 kr
fr 797 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Buildor 3,2 / 5 med 3008 betyg.

Totalbetyg 3,2 / 5
Leveranstid 3,1 / 5
Emballeringskvalitet 3,4 / 5
Mer från Buildor Buildor är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Buildor, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.

Vår Stand-Alone-modell är perfekt för installation eller användning med ett av våra speciella grillbord. Den erbjuder ytterligare en flexibel möjlighet till individuell anpassning av din Kamado Joe-upplevelse.

Divide & Conquer® Flexible Cooking System
Vårt Flexible Cooking System-galler är avsett för att fungera precis som du behöver, det underlättar att blanda och kombinera olika grillnings- och matlagningsytor medan du finjusterar temperaturen med hjälp av avstånd och värmespridning. Tillagningsställning, två halvmåneformade grillgaller och tvådelad värmedeflektor ingår. Övriga tillagningsytor går att köpa till eller köpa separat.

Toppventil Control Tower
Vår korrosionsfria toppventil i helaluminium behåller din exakta luftinställning även vid öppning och stängning av kupan samt är helt väderbeständig och regnsäker.

Smidig hållare för aska
Vid andra kamado-grillar är det obekvämt att ta ut aska som samlas under eldskålen men våra modeller har en asklåda som är den första av sitt slag och gör borttagning av aska både enkel.

Air Lift-gångjärn
Vid andra kamado-grillar kan kupan falla ned eller smälla igen när man öppnar eller stänger den men vårt banbrytande gångjärn reducerar kupans vikt med 96% — så du kan lyfta den med ett finger och ha den i valfritt läge.

Avancerad eldskål
Vår Advanced Multi-Panel eldskål med sexdelad, slitstark design förebygger skador samt strålar ut och lagrar hetta i flera timmar i sträck.

Tätning i trådarmerad glasfiber
Vår helt nya, dubbeltjocka tätning är utarbetad för att tåla extrema temperaturer och upprätthålla utmärkt lufttätning med en branschledande värmeteknik som ger tätningen tio gånger längre livslängd jämfört med alla andra tätningar i branschen.

Specifikationer:
Längd (cm): 127
Bredd (cm): 79
Höjd (cm): 137
Diameter grillgallret (cm): 61
Vikt (kg): 113
Temperatur: 107°C – 400°C

 

Tillval som inte ingår men går att köpa till:

- Kamado Joe Gallerexpanderare Big Joe: Detta diskmaskinsäkra tillbehör som placeras direkt ovanför grillgallret på ett rejält avstånd på fyra tum från det ger din grill upp till 60 procent mer matlagningsyta.

- Kamado Joe Rotisserie Big Joe: Det innovativa rotisserie-setet har en tyst men kraftfull motor som kan vända upp till 22 kg kyckling, revben eller fläskkarré. Det hållbara spettet monteras enkelt och det har snabbjusterade gafflar för utmärkt balans. Ständig jämn rotation behåller köttets naturliga safter för jämn genomstekning.

- Kamado Joe Kolkorg Big Joe: Enkelt sätt att hantera kolrester och aska i eldskålen. Kan användas med eller utan kolgaller.

- Kamado Joe Pizzasten Big Joe: Ger en perfekt pizzabotten varje gång. Vi har designat denna stöttåliga keramiska sten för jämn spridning av värmen och absorbering av överflödig fukt.

Extra tillagningsytor som inte ingår:

- Kamado Joe Gjutjärnsgaller Big Joe: Suverän värmelagring och hållbarhet gör gjutjärnet perfekt för alla styckningsdelar, rejäla gallerränder bryner köttet och låser in smaken.

- Kamado Joe Vändbart Gjutjärnslagg Big Joe: Denna dubbelsidiga lagg har en slät och en räfflad sida som är perfekta för all matlagning på en gjutjärnsyta.

- Kamado Joe Tillagningsskiva i stål Big Joe: Denna dubbeltjocka laserskurna rostfria stålyta är ultraslät och perfekt för jämn genomstekning av ömtålig fisk och grönsaker. 

- Kamado Joe Täljstensskiva Big Joe: Denna tjocka bakterie- och fläckbeständiga skiva ger jämn genomstekning med färre uppflammande lågor och låter köttet koka i sin egen saft.


Obs! Det finns även tändkuber, rökved i flera smaker samt flera andra tillbehör till din Kamado Joe att köpa separat.

 

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 7059 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 3561 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 1803 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 797 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »