Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

(KAMPANJ) Hayward Max-Flo XL VSTD (Variabel) 1,00 hk

-33%
9995 kr
Rekommenderat pris: 14995 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-2 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av PoolXpress

Bevaka produktens pris

Hayward Max-Flo XL VSTD (Variabel) 1,00 hk / 0,75 kW - 230V / 1-fas


En premium poolpump från världsledande Hayward.


Den högeffektiva, självsugande poolpumpen Hayward VSTD minskar kraftigt driftkostnaderna och CO2-utsläppen jämfört med konventionella pumpar med induktionsmotor.


Poolpumpen är tillverkad i korrosionsfri polypropylen.


Den patenterade permanentmagnetmotorn (EC motor) är idealisk för användning till pooler med vattenvolym ca 30-70 m³ med en 230 v elanslutning.


Styrkan av en 1 hk poolpump är perfekt när du skall backspola och dammsuga botten. På lägsta effekt kan du välja att rena dygnet runt för bästa resultat och låta din värmepump jobba på natten. Om du kör den på den inbyggda timern så kan du välja när och hur ofta och i vilken hastighet den skall jobba. Fem olika tillfällen kan programmeras under dygnet och pumpen är även supertyst.


Fungerar även med saltvatten. 


Detta är en PREMIUM produkt från Hayward som du tjänar in inköpspriset på ca 4 år, jämfört med en vanlig pump. 

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Villkor för ångerrätt och returer genom CDON PoolXpress tillämpar lagstadgad ångerrätt på 14 dagar. Beställningsvaror och specialvaror/måttbeställda varor omfattas ej av ångerrätt. Övriga returer accepteras generellt inte. I speciella fall kan retur av varor eller annullering av order ske efter att detta skriftligt avtalats och denna rätt omfattar i så fall enbart lagervaror i obrutna originalförpackningar. PoolXpress står inte för returfrakten vid ångrat köp och tillhandahåller ej retursedlar. Ångrade köp skall skickas i retur av kund, som även står för returfrakten. Vid kreditering av inkomna returer, debiterar PoolXpress endast för den ursprungliga frakten till kund.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .