Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Klor Week Tab 20 gr 1 kg

1 / 1

Klor Week Tab 20 gr 1 kg

Ingår i kampanjen: Bästa deals
199 kr
201 kr
KLOR WEEKTAB - VECKOKLOR TABLETTER 20G, 1 KG Klor WeekTab veckoklor tillsätts veckovis för att bibehålla rent poolvatten. Klor WeekTab veckoklor klortabletter används för att upprätthålla rätt klorhalt i vattnet, så det alltid hålls rent och frä
Läs mer

KLOR WEEKTAB - VECKOKLOR TABLETTER 20G, 1 KG

Klor WeekTab veckoklor tillsätts veckovis för att bibehålla rent poolvatten.

Klor WeekTab veckoklor klortabletter används för att upprätthålla rätt klorhalt i vattnet, så det alltid hålls rent och fräscht. Tabletterna innehåller stabilisator som förhindrar nedbrytning av solens UV-strålar. Beroende på användning av poolen och väderförhållanden, lägg till nya tabletter ca en gång i veckan.

Miljön runt poolen kan variera mycket, och kommer att påverka vattnet i poolen. Därför rekommenderas att regelbundet använda Klor Starter snabbklor granulat (38-95647). Vattnet hålls desinficerat med en klorhalt av 0,5 till 1,0 mg / l. Innehållet av klor bör testas regelbundet med teststickor (38-95764).

Klor WeekTab veckoklor klortabletter 1 kg. Levereras i en praktiskt plastbehållare med ett barnsäkert lock. Behållaren är märkt med detaljerade instruktioner på de nordiska språken samt engelska.

Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före använding.
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner