Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

LED Std E27 60W Frost Dim 4st

1 / 1

LED Std E27 60W Frost Dim 4st

329 kr
LED Standardlampa LED-lampor ger omedelbart varmvitt ljus med perfekt ljuskvalitet. Det flimmerfria ljuset har god färgåtergivning, så att du kan se föremål i deras sanna färger.  Upplev dimbart, varmvitt LED-ljus Skapa önskad stämning med dimbara
Läs mer

LED Standardlampa
LED-lampor ger omedelbart varmvitt ljus med perfekt ljuskvalitet. Det flimmerfria ljuset har god färgåtergivning, så att du kan se föremål i deras sanna färger. 


Upplev dimbart, varmvitt LED-ljus
Skapa önskad stämning med dimbara LED-lampor


- 8,5 W (60 W)
- E27
- A60
- Varmvit
- 2700K
- 806 Lumen
- Dimbar

Lampan lyser direkt när den tänds
Inga väntetider: Philips LED-lampor lyser genast med full styrka.


Hög färgåtergivning (CRI > 80) för levande färger
Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva hur en ljuskälla påverkar färgers utseende. Naturligt utomhusljus har ett färgåtergivningsindex på 100 och används som en standard för att bedöma andra ljuskällor. Alla Philips LED-lampor har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt.


Dimbar
Har en dimringsfunktion av hög kvalitet så att du kan skapa rätt stämning i alla situationer – oavsett om du vill koppla av eller vara aktiv.


Perfekt passform och högkvalitativ finish
Klassisk form som passar perfekt i dina befintliga armaturer. Vi har behållit den klassiska glödlampans välbekanta form och utseende.


Varmvitt ljus som påminner om skenet från en glödlampa (2 700 K)
Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus.


Höjd: 110 mm
Bredd: 60 mm


EAN-kod på förpackning:
8718696576991

0
Bli den första att skriva en recension