Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Masport - Gasolgrill S-S 4 Masport inkl överdrag

Fri frakt
7995 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    8-12 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Masport - Gasolgrill S-S 4 Masport inkl överdrag
Oöverträffad värmefördelning medstängt och öppet lock
Inga direkta flammor – därför ingetbränt kött
Grillgaller och stekplatta i emaljeratgjutjärn
Inbyggd termometer i locket
Steglös värmekontroll med integreradelektronisk tändningGasbrännaren är dold i det ena sidobordet Koka potatis, laga sås eller stek svampar -med den effektiva sidobrännaren behöver duinte springa mellan köket och din Masportgrill.skärbräda och låda för förvaringdöljer sig i det andra En praktisk skärbräda i hårt trä och en lådai stålfritt stål 304 som kan användas tilltillbehör, marinad eller istärningar.Vändbar stekplatta Använd den släta sidan till att steka ägg,bacon eller pannkakor och den räfflade tillgrönsaker eller en sandwich.En bra storlek till familjer och småsällskap Genom det stora fönstret i locket kan duhålla ett öga på kycklingen når den snurrarrunt på rotisseri.Grillytan är uppdelad på 2 solida grillgalleri emaljerat gjutjärn, vilket säkerställer godoch jämn värme, ger perfekta grillränder ochbinder smaken och saften i köttet.Kontrollpanel med LED-belysning Tack vare steglös värmekontroll medintegrerad elektronisk tändning påminnergrillens funktioner en spis. Varje brännarestyrs individuellt. S/S4 har upplysta knappar.
MaterialRostfritt stål
FärgRostfritt
ProduktgruppGasolgrill
Elektrisk tändningJa
FörvaringsskåpJa
SidobrännareJa
Termometer i lockJa
Mått på grillyta36x45
Totaleffekt17
Antal brännare4
Vikt55

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.