Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

McCulloch - ROB S600

1 / 1

McCulloch - ROB S600

7729 kr
Bästa budgetval 2020 på Pricerunner.sePerfekt för gräsmattor på 600 m²Går att styra med hjälp av en appKlarar en lutning på 35 graderKlipphöjd, min-max: 20-50 mm ROB S-serien är perfekt för trädgårdar på upp till 600 m² och är McCullochs mest avancer
Läs mer
Bästa budgetval 2020 på Pricerunner.se
Perfekt för gräsmattor på 600 m²
Går att styra med hjälp av en app
Klarar en lutning på 35 grader
Klipphöjd, min-max: 20-50 mm ROB S-serien är perfekt för trädgårdar på upp till 600 m² och är McCullochs mest avancerade robotgräsklippare hittills. Lättare att installera och programmera tack vare flexibel laddstationsplacering, enkel installationsguide och intuitiv knappsats. ROB navigerar automatiskt i trädgården och sönderdelar gräset till fint gräsklipp för att gödsla gräsmattan, vilket betyder att du inte behöver tömma gräsbehållaren. När batteriet är svagt hittar ROB tillbaka till dockningsstationen för laddning. Bluetooth-anslutning med en specialiserad smartphone-app gör det ännu enklare att styra gräsklipparens funktioner och felsöka problem. Den har även tidsbesparande, förinställda klippfunktioner och scheman. Levereras med 150 m begränsningskabel, 200 märlor för att fästa kabeln och alla nödvändiga kopplingar för snabb och enkel installation.Förhindrar slitage på gräsmattanSmart anpassningsbart klippsystem som automatiskt ändrar klippschemat baserat på hur gräsmattan växer ger ett gott gräsmatteskydd.Flexibelt läge för laddstation Laddstationen kan placeras nästan var som helst längs gräsmattans kant.GuidekabelnavigationFörbättrat navigeringssystem med guidekabel ger en jämnare finish och hjälper Rob att hitta hem utan att lämna oönskade spår.Enkel installationsguideRobs installationsguide tar dig igenom installationen steg för steg. Placera ut avgränsningskabeln och laddningsstationen, sen är du igång.Smidig knappsatsnavigering Intuitiv knappsats ger omedelbar åtkomst till funktioner som Återvänd hem, Klippschema och Speciella klipprogram.Livsstilsklippningsprogram Du växlar enkelt mellan klipplägen för dag och natt som kan anpassas efter din livsstil, och du kan använda speciella funktioner som Spot-Cut, Power Cut och Program för biyta för att få en perfekt gräsmatta.Rob har gröna fingrarRob klipper gräset i små gräsklipp som ger gräsmattan naturlig näring, vilket gör den starkare och friskare.Från testet på pricerunner.se: McCulloch Rob S600 är en enkel men välfungerande robotgräsklippare med fördelar när det kommer till framför allt driftsäkerhet och intelligens.Den utgör en kompetent robotgräsklippare, men är sämre när det kommer till kommunikation och funktioner. I grund och botten är detta en uppdaterad R600, och den ska prestera bättre i sluttning. Samtidigt har den bantats i klippbredd och batteri. Överlag är det en bra robotgräsklippare i budgetsegmentet, I grund och botten är detta en uppdaterad R600, och den ska prestera bättre i sluttning. Samtidigt har den bantats i klippbredd och batteri. Överlag är det en bra robotgräsklippare i budgetsegmentet, men oväntat nog presterar den sämre i lutning än sitt syskon.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .