Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Meaco - DD8LJ

1 / 1

Meaco - DD8LJ

(1 recension)
3699 kr
Meaco - DD8LJ - Ljudnivå: 39/43/48dB(A) beroende på den valda funktionen - Vattentank: 2 liter, för anslutning av en slang för kontinuerlig dränering. - Timer: Ja, om detta väljs går avfuktaren i 1, 2, 4 eller 8 timmar innan den stänger av sig sjä
Läs mer

Meaco - DD8LJ


- Ljudnivå: 39/43/48dB(A) beroende på den valda funktionen
- Vattentank: 2 liter, för anslutning av en slang för kontinuerlig dränering.
- Timer: Ja, om detta väljs går avfuktaren i 1, 2, 4 eller 8 timmar innan den stänger av sig själv
- Auto-restart: Ja, om strömmen går startar den automatiskt när strömmen kommer tillbaka
- Filter: Ja, behöver inte bytas ut eftersom filtret rengörs med en dammsugare
- Driftstemperaturer: 1-37 °C, kompressoravfuktare behöver minst 15 grader för fullgod effektLuftavfuktare Meaco DD8L Junior är en fantastisk sorptionsavfuktare med prestanda överlägsen traditionella kompressordrivna avfuktare. Typiska användningsområden för Meaco DD8L Junior är ställen som har en låg temperatur, såsom i källaren, lager, båt, husbil och lagring. Allt under 15 grader är kallt för en traditionell kompressoravfuktare, då effekten blir för dålig. Med en sorptionsavfuktare har du full avfuktningseffekt även i låga temperaturer och därför passar den bra svala och kalla utrymmen. DD8L passar dessutom platser där du vill ha det tyst. Meaco DD8L Junior är mycket tyst och passar därför perfekt i lägenheter där du hänger upp tvätt för tork, eller i dusch- och badrum.

Obebodd källare, I en källare är ofta kallare än i resten av huset. Det kan vara ca 15 grader på sommaren och 5-10 grader på vintern, ibland ned mot nollan. På sommaren är det svalare i källaren än utanför. Det medför att den varma fuktiga luften från utsidan kondenseras på källarväggar och skapar tillväxtförutsättningar för mögel. En kompressoravfuktare kommer att hjälpa en hel del under sommaren, men när temperaturen i källaren faller på vintern måste du ha en sorptionsavfuktare för att få bra effekt.

Båt och camping,  I båten, husbilen eller husvagnen uppstår samma problem som i en sval källare, d.v.s. kondens. Traditionella avfuktare stöter på problem på grund av de låga temperaturerna då båten, husvagnen eller husbilen står på vinterförvaring. Meaco DD8L Junior gör jobbet även om det går ner till noll.

Tvättstuga, Meaco DD8L Junior är lämplig vid torkning av kläder och den har också en separat funktion för klädtorkning. I och med att den är så tyst, passar den också bra i mindre lägenheter.

Garage, verkstad och förråd ,Garage, verkstad och förråd är platser där man behöver en avfuktare som fungerar i alla temperaturer. En avfuktare i garaget är faktiskt mycket användbar när du vill undvika både lukt och rost. Meaco DD8L passar för användning i garage och skriver att det är en perfekt avfuktare till gården och garaget! Du undviker rost på bilen, motorcykeln och dina verktyg.