Memoryskum madrass 160X200X20 i aloe vera luxus med sidogripar. 20 cm hög på fyra-lager, med pyramidformad massagerande ytor.

Memoryskum madrass 160X200X20 i aloe vera luxus med sidogripar. 20 cm hög på fyra-lager, med pyramidformad massagerande ytor.
Tipsa en vän

-66%

2159 kr
Ord. pris 6477 kr
fr 118 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  5-8 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av Bflyshop 3 / 5 med 127 betyg.

Totalbetyg 3,0 / 5
Leveranstid 2,7 / 5
Emballeringskvalitet 3,3 / 5
Mer från Bflyshop Bflyshop är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Bflyshop, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
  • Fri frakt
  • Fri retur
4,5 cm memory kärna. härlig bekväm med en pyramidformad massagerande yta. 15 cm hög waterfoam kärna, extra waterfoam, densitet: 35.

Ortopediska och antiallergiska. super komfort och andingsbar. tilverkad i tyskland. extra kvalitet två-lager vadderade överdrag "klimafase", gjord av aloe vera "luxus", utrustad med handtag på sidor.

Memoryskum övre kärna med en densitet på 55 och ca 4,5 cm hög. Den pyramidformade masserande ytan ger dig maximal komfort, särskilt i de känsligaste kroppsområdena. En sådan speciell pyramidform möjliggör en bättre luftcirkulation, vilket gör denna memorymadrass fräschare och bekvämare.

Nedre kärna i waterfoam, ca 15 cm hög, med en densitet på 35 kg / m3, för att garantera maximal komfort även för dem som har en vikt över 90 kg.

Överdrag i polyester behandlad med aloe vera och fullt utrustad med sidogripar, med extra kvalitet vadderad två-lager textil. "Klimafase" stoppning: det tillåter att hantera madrassklimatet för att hålla det friskt under sommaren och mer tempererat under vintern. En exklusiv bara för BFLYSHOP. Anti-mitt samt anti-allergisk, helt avtagbart genom dragkedja på alla fyra sidor. Det kan tvättas upp till 60 grader i tvättmaskinen.

Funktionen hos vår madrass handlar om att ha en naturlig och fräsch textil. Faktum är att beläggningen utformades för att absorbera överdriven värme genom att skapa ett torrt och bekvämt mikroklimat. Överdraget är det bästa för friskhet och komfort samt det är mycket praktiskt. Dessutom är vår beläggning andningsbar både vertikalt och horisontellt, vilket garanterar en fräsch madrass under sommaren samt optimal flexibilitet under vintern.

Alla material som vi använder är certifierade för Oeko-Tex Standard 100 (Trust in Textiles), med certifikat nr. 0110048 som intygar deras kvalitet och överensstämmelse. Dessutom är vår memorymadrass garanterad i 15 år och den är helt tillverkad på vår egen fabrik i Tyskland

Vår memorymadrass garanteras för 15 år. tillverkad direkt på vår fabrik i tyskland, genom att följa en mycket sträng förfaranden, tack vare spetsteknologi. i själva verket kan vår struktur ståtar med så mycket som 53 års erfarenhet i tillverkning av madrasser.

Total högt: ca 20 cm. det första lagret - gjort av memoryskum - är 4,5 cm med en densitet på 55 och en pyramidformad masserande yta som kallas "extra-komfort". det andra lagret - ca 15 cm högt - är gjord av waterfoam "extra komfort" med en densitet av 35. lämplig för dem med en vikt över 90 kg.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Du kanske också gillar

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 780 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 421 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 234 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 118 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »