Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Metro Therm Varmvattenberedare Modul 300 E

9412 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    4-6 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Buildor

Bevaka produktens pris

Metro Therm varmvattenberedare Modul 300 E

Med en varmvattenberedare från Metro Therm kan du tryggt luta dig tillbaka, modellen Modul 300 E har nämligen alla funktioner du behöver. Vattenbehållaren är gjord av stål som har emaljerats och testats för att klara ett tryck på så mycket som 13,5 bar. I och med den avancerade tekniken kommer värmeeffekten aldrig minska, därmed kan du vara säker på att alltid kunna ta en varm dusch. Denna modell har kapacitet att klara av en riktigt stor familj, investera redan idag!

I modellen Modul 300 E från Metro Therm gör emaljskiktet att bakterier och kalk inte kan fastna och på så vis försämra kvaliteten. Denna varmvattenberedare klarar av alla typer av vatten: salt, sött och bräckt. Själva värmeelementet är en spiral som samarbetar med en ståltub för att ge dig och din familj en jämn och skön värme. Den smarta designen gör att det är enkelt för en tekniker att öppna upp beredaren för att inspektera och rengöra, vilket är klokt att göra då och då för att inte få en negativ överraskning.

Metro Therm varmvattenberedare Modul 300 E hos Buildor.se

Buildor.se har funnits sedan 2013 och har klättrat till toppen på rekordtid och är idag ett av de mest konkurrenskraftiga företagen som finns inom byggbranschen. Redan från start har vår ambition varit att erbjuda ett enkelt sätt att själv handla byggvaror. Det målet når vi varje dag genom att alltid ha låga priser och öppet köp i två veckor. Vi vill att du som kund ska vara nöjd under alla steg i processen och är därför noggranna med att förhandla högkvalitativa märken som bl. a. Metro Therm.


Samtliga METRO-beredare från 30 liter E, är försedda med komplett armatursats och blandningsventil.

Kapacitet: 300 liter
Typ: 2003
Effekt: 400 V 3000 W
Höjd: 1820 mm
Bredd: 600 mm
Djup: 600 mm
Vikt : 122 kg
Antal duschar: 10-12

 

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Dold transportskada ska anmälas till CDON:s kundtjänst inom 5 arbetsdagar. Synlig skada ska alltid anmälas direkt till speditören samt noteras skriftligt av chauffören vid mottagandet av leveransen. Packa alltid upp och inspektera leveransen direkt i samband med mottagandet. Vid transportskador skall alltid emballaget sparas för eventuell reklamation till speditören eller utbyte av vara. En produkt där det är fastställt att skadan kan hänföras till transporten ersätts kostnadsfritt av en ny vara om skadan är anmäld i tid. Boka inte hantverkare innan leverans har skett och du synat ditt gods. Skulle försening ske eller godset vara skadat står Buildor inte för eventuella kompensationer för kostnader av hantverkare.

Se även

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .