Opranic Eco 1400 Watt Mellanvåg infraröd uteplatsvärmare med termostat

Opranic Eco 1400 Watt Mellanvåg infraröd uteplatsvärmare med termostat
Tipsa en vän

-15%

1189.15 kr
Rek. pris 1399 kr
fr 83 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  3-6 arbetsdagar

Säljs av 24Nordic

Mer från 24Nordic 24Nordic är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos 24Nordic, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
  • Mellanvåg infraröd värme
  • Orange ljus trevligare än rött ljus
Opranic Eco 1400 Watt infraröd uteplatsvärmare med termostat - Infraröd uteplatsvärmare med termostat från Opranics Eco-serien. - Medium våg 1400 watt - Längd = 75 cm Bredd = 11 cm Opranic Eco - ett nytt sortiment av effektiva uteplatsvärmare! - Optimal värmestrålning med hög effektivitet - Unik infraröd teknik med en mjuk och behaglig värme - Mer än 90% av energin omvandlas till strålningsvärme - Fjärrstyrd med 5 varma nivåer eller termostatstyrning - Monterad på vägg, tak eller stativ i nästan var som helst inomhus eller utomhus - Utformad för att ge effektiv uppvärmning för bostäder och kommersiella platser Värmer som solen! Opranic är en infraröd uteplatsvärmare med en teknik som värmer som solens strålar. Värmestrålarna värmer upp objekt direkt utan att värma upp luften däremellan. Detta undviker energispridning och ger en behaglig värme. Om du gillar solens värme, kommer du att älska den känsla du får från Opraniska infraröda värmare. teknik Infraröd värmestrålning med medelvåg på 2,4 um våglängd har en hög absorptionskapacitet och nästan ingen strålning reflekteras. Opranics energieffektiva infraröda värmeelement konverterar över 90% av energin som levereras direkt till strålningsvärme. De är effektiva och billiga att använda. Hälsosam och effektiv värme Det är också hälsosamt för huden genom att öka blodcirkulationen och utan att innehålla några skadliga strålar. Opraniska infraröda värmare ger en bekväm, energieffektiv värme i varje hem och kommersiell miljö. De är säkra att använda både utomhus och inomhus, så att du kan njuta av en ren, effektiv och hälsosam värme! Opranic - ECO Infraröd värmare för vägg- eller takmontering med termostatstyrning eller effektstyrning med fjärrkontroll för utomhus- eller inomhusbruk. Den patenterade inomhusvärmetekniken värmer upp objekt direkt utan att värma upp luften i miljön, undviker energispridning och håller luftfuktigheten inomhus. Värmeelementet producerar ett orange ljus som är trevligare än det röda intensiva ljuset som många andra värmelampor har. Det är en effektiv värmestrålning som har en hög absorptionshastighet för människor och de flesta föremål. Opranic Eco-serien är skyddad från fukt (IP34) och kan installeras utomhus (balkonger, terrasser etc.) för helårsbruk. Materialen är rostfria och av hög kvalitet och är konstruerade för att hålla i många år med full effektivitet.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 457 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 260 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 153 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 83 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »