Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fler deals än någonsin tidigare! 21 Nov - 1 Dec Se alla deals
Pax Våtrumsfläkt Levante 00
Pax Våtrumsfläkt Levante 00

1 / 2

Pax Våtrumsfläkt Levante 00

1027 kr
En enkel fläkt och samtidigt en riktigt bra ventilationslösning. Levante 00 manövreras manuellt via en separat strömbrytare. Eller om så önskas, parallellt via rummets belysningsströmbrytare. Pax Levante 00 kan ock
Läs mer
En enkel fläkt och samtidigt en riktigt bra ventilationslösning. Levante 00 manövreras manuellt via en separat strömbrytare. Eller om så önskas, parallellt via rummets belysningsströmbrytare. Pax Levante 00 kan också kombineras med Pax termostat för värmeförflyttning.

Erfarenhet och smart teknik
Pax Levantemodellerna är utvecklade för att du enkelt ska hitta en fläkt som kan förbättra ventilationen i just din innemiljö. Levante lämpar sig utmärkt som förstärkning av ventilation i hus där det naturliga självdraget inte alltid är tillräckligt. Men också som kompletterande frånluftflöde, i hus där ett befintligt mekaniskt frånluftsystem ibland kan behöva en tillfällig förstärkning (dock via egen separat kanal).

Bekymmersfritt montage och användning
Levante ska alltid monteras i en egen separat ventilationskanal, med eller utan naturligt självdrag.
Fläkten är anpassad för kanalstorlek Ø100mm-Ø140mm*.
Vid montage mot kanal som helt saknar naturligt självdrag, kan fläkten kombineras med tillbehöret Pax kallrasspjäll (i alla andra montage bör kallrasspjäll istället undvikas).

Levantefläktarna är mycket enkla att både montera och använda. Det stora kopplingsutrymmet i fläktens ramdel underlättar installatörens jobb. Pax Levantefläktarna är dessutom extremt tystgående, har hög effektivitet, minimal energiförbrukning och är mycket enkla att rengöra.

* Vid kanal upp till Ø160mm: komplettera med tillbehöret Pax Täckplatta

God innemiljö
Du som väljer Pax Levante som förstärkning av frånluftventilation till ditt hus, väljer samtidigt att aktivt förbättra hela husets innemiljö. Ett tips är att du (samtidigt som Levantefläkten installeras i t.ex. badrummet) även ser över dina tilluftsventiler i exempelvis sovrummen, så att också ny fräsch uteluft enkelt kan ta sig in i ditt hus. På så vis kommer både du och huset att på riktigt andas friskare luft.

Trygg – Säker – Miljövänlig
Pax Levante tillverkas i utvalda material med dokumenterat låg miljöpåverkan och är självklart helt återvinningsbar. För din trygghet genomgår varje enskild Pax Levantefläkt en mycket noggrann kvalitets- och säkerhetstest. För att understryka vår kvalitetstanke, lämnar vi hela 5 års garanti för Pax Levante.

1. Tyst 17-20dB(A) 3 m
2. Effektiv, 110 m3/h friblåsande
3. Enkel att installera och använda
4. Energisnål, 4 watt
5. Separat 12V ingång
6. Miljövänlig, helt återvinningsbar
7. Säker - varje enskild fläkt kvalitets- och säkerhetstestas
8. Utvecklad och tillverkad i Sverige
9. 5 års garanti
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter