Philips HeartStart HS1

Philips HeartStart HS1
Tipsa en vän
12487 kr
fr 490 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av HLR-Hjälpen

Mer från HLR-Hjälpen HLR-Hjälpen är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos HLR-Hjälpen, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Denna hjärtstartare är en populär bästsäljare tack vare dess pålitlighet och användarvänlighet. Med detaljerade svenska talinstruktioner förenklar den hjärt- och lungräddningen och gör den säkrare. Den är därmed lämplig också för ovana användare, vilket gör att den passar perfekt till offentliga lokaler och arbetsplatser. Finns även att få med engelskt tal.

Om du vill ha en skyddande snygg väska till din nya hjärtstartare så glöm inte välja detta under tillbehör!

Låg vikt
Philips HeartStart HS1 är en av de minsta hjärtstartarna på marknaden. Med batteri och elektroder väger den endast runt 1,5 kilo. Det gör att den är enkel att bära med sig – och den bästa hjärtstartaren är den som finns till hands. Den medföljande väskan innehåller ett akutkit med sax, rakhyvel och ansiktsskydd.

Använd produkten vid övning
Philips HeartStart HS1 kan även användas om du behöver öva hjärt- och lungräddning eftersom den har en övningskassett som du kan köpa som tillval. Kassetten har fyra inbyggda scenarion.

Snabba insatser räddar liv
Tack vare den enkla användningen och den röststyrda manualen har HS1 blivit en av de mest populära hjärtstartarna i världen. För att använda hjärtstartaren drar du i det gröna handtaget. Då startar den upp sina röstinstruktioner. Apparaten går inte vidare med nästa instruktion förrän du fullföljt vad du håller på med för ögonblicket. Du behöver arbeta snabbt men också vara noggrann i svåra lägen. HS1 vägleder dig från placering av elektroderna på patienten till leverans av strömstöt. Den vägleder dig också i utförandet av hjärt- och lungräddning såsom bröstkompressioner och inblåsningar.

För att öka chanserna att rädda liv är denna modell utrustad med Philips Quick Shock. Det gör att apparaten kan skicka en strömstöt till hjärtat inom tio sekunder efter paus i hjärt- och lungräddning. Det är viktigt att vara beredd med hjärtstartaren när du eller någon annan på plats slutar med manuell HLR. Effekterna av hjärt- och lungräddningen avtar snabbt och därför behöver en stöt ges så fort som möjligt efter kompressioner. HS1 ökar chanserna att hjärtat fortsätter att pumpa ut syresättande blod till kroppen. Om ni är flera på plats kan ni hjälpas åt med att ge kompressioner, förbereda och defibrillera vilket gör att riskerna för hjärtstopp hos patienten minskar. Var väl förberedda och följ avvisningarna från apparaten som vägleder er i arbetet.

Genom att vara utrustad med en Philips HeartStart HS1 ökar du chanserna för att rädda liv när olyckan är framme.

Mycket forskning finns på att användare till Philips hjärtstartare känner sig säkra på att använda den i skarpt läge och att de även är säkra att använda. I artikeln "" kommer Dawn B Jorgenson mfl fram till detta.

Är ni intresserade av flera enheter, köp eller hyra så fyller ni i formuläret nere till vänster och vi återkommer med en offert.

Levereras komplett med elektroder och batteri.

Hos oss kan du köpa din Philips hjärtstartare idag. Med hela 8 års garanti.

Väskan på bilden finns som tillval och ingår inte som standard.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 4223 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 2143 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 1094 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 490 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »