Pool & Pooltillbehör

Under sommarmånaderna kan det bli ganska varmt ute. Då är det skönt att ha en härlig pool att kunna doppa sig i för att svalka av sig. Oavsett om den är till dig eller till ditt barn så har vi poolen du behöver.Läs mer...

Vi rekommenderar

Uppblåsbar pool eller stålkonstruktion

En uppblåsbar pool är perfekt för de mindre barnen. Den mjuka kanten ger stabilitet och ökad säkerhet. Du slipper att sätta upp en stålkonstruktion kring poolen och den går snabbt och enkelt att tömma på luft och vatten.

Om du vill ha en större pool så är en pool med stålkonstruktion ett bra val. De finns mindre pooler som rymmer 1 100 liter vatten upp till det största vars kapacitet är över 30 000 liter vatten.

Budget eller lyxpool

Oavsett om du är ute efter en billigare pool eller en mer lyxig så hittar du det i vårt sortiment. För endast några hundralappar kan du göra sommaren både roligare och svalare. När sommaren är över kan du enkelt packa ner poolen igen och förvara den torrt under de kyligare månaderna och packa upp den på nytt när värmen kommer smygandes.

Om du är ute efter en lyxpool så kolla gärna in våra utespa. För en billig peng kan du ha ett eget hemmaspa i trädgården. Ett enkelt sätt att sätta guldkant på tillvaron!

Pooltillbehör

Köper du en större pool så är det väl värt pengarna att köpa till en eller två filterpumpar. Då ser du till att hålla vattnet rent och fräscht. Ett poolöverdrag kan också hjälpa till att hålla vattnet fritt från insekter och löv så att du slipper rensa och byta vattnet lika ofta. Glöm inte att sätta poolen på ett plant underlag, gärna med en bottenduk som skyddar och förlänger din pools livstid.

Köp din pool online

Hos oss hittar du pooler från varumärken så som Bestway, Intex och Gre. Är du osäker på vilken du ska beställa så kontakta vår kundservice som gärna står till hjälp. Beställ sommarens skönaste pool hos oss på CDON.COM för snabb och trygg leverans!