Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Poolrobot Raptor med App Swim & Fun
Poolrobot Raptor med App Swim & Fun
Poolrobot Raptor med App Swim & Fun

1 / 3

Poolrobot Raptor med App Swim & Fun

11949 kr
Pool Raptor från Swim & Fun är här för att erbjuda effektiv och noggrann rengöring av hela din pool! Den styrs enkelt av en app till din smartphone, och självfallet har den automatiska rengöringsprogram. Beh&au
Läs mer


Pool Raptor från Swim & Fun är här för att erbjuda effektiv och noggrann rengöring av hela din pool! Den styrs enkelt av en app till din smartphone, och självfallet har den automatiska rengöringsprogram. Behändigare underhåll är svårt att hitta!

Här erbjuds en ny slags högeffektiv och energibesparande poolrobot. Genom det avancerade datorstyrda operativsystem rengör den poolens sidor, botten och vattenlinje - med automatik! Den här även sensorer så den aldrig överträder poolkanten.

Med den tillhörande appen så har du möjlight att hantera poolrobotens körning manuellt - eller helt enkelt luta dig tillbaka och välja men av de tre automatiska körscheman som erbjuds. Dessutom så filtrerar roboten vattnet medan den rengör poolen, och avlägsnar således skadliga partiklar.

Tack vare praktisk åtkomst till filtermagasin (du finner denna lucka ovantill), så kan du enkelt rengöra poolrobotens filter.  

Observera att poolroboten är förberedd för pooler med liner. Byt ut PoolRaptor-rullarna och använd istället skumrullar om poolen är tillverkad av glasfiber, med mosaik eller liknande material.
 

• Rengör botten, sidor och vattenlinjen

• Bluetooth styrning via Smartphone-App

• Enkel manuell kontroll

• Tre automatiska rengöringsprogram

• Reningsräckvidd upp till 200 m 3

• Filteråtkomst ovantill

• Lätt att öppna och lätt att rengöra

• Kör inte upp poolkanten

Observera: Till skillnad från vissa andra återförsäljare som säljer äldre generationer av Raptor-serien, så erbjuder vi alltid enbart nyare, uppdaterade modeller.

Garantiinformation:

Den här roboten är endast avsedd för privat bruk. Om maskinen används kommersiellt är garantitiden 90 dagar.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .