Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Princess - 353120 - Avfuktare

Fri frakt
2490 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Princess - 353120 - Avfuktare
Skapa det optimala klimatet via din smartphone i Homewizard klimat app.
Denna tysta avfuktare kan du ställa in i 3 olika fuktighetsnivåer
Torka tvätten extra snabbt i tvätt läget
Skandinavisk snygg design
Använd avfuktaren i fuktiga rum som källaren, vinden eller sovrummet Hälsoproblem på grund av högt fuktinnehåll Ett högt fuktinnehåll i huset kan vara dåligt för både ditt hem och din hälsa. Om luftfuktigheten är för hög, kan mögel utvecklas som kan orsaka hälsoproblem på lång sikt. Förvärrande av astma, reumatism och allergi mot damm kvalster är några exempel på detta. Den smarta avfuktaren hjälper till att förebygga hälsoproblem genom att hålla fuktighetsnivån i huset på rätt nivå. Den perfekta fukthalten är mellan 40% och 60%.Ställ in avfuktningen i luften via din smartphone Princess Smart Avfuktare kan styras via appen HomeWizard klimat. Denna app är tillgänglig för Android och iOS. Ställ in önskat program i appen och avfukta luften när du inte är hemma. Appen visar fuktighetsnivån i rummet där enheten är belägen. Om du under dagen ser att luftfuktigheten är över 60%, slå på avfuktaren, förhindra mögel samt att komma hem till ett behagligt klimat. Du kan också ställa in timer och schema.Ett trevligt klimat dygnet runt Med Princess Smart Avfuktare bestämmer du klimatet i ditt hem. Placera avfuktaren i rummet och ställ in ett av de tre programmen. Enheten kan minimera fuktigheten med hjälp av temperaturen i rummet, du kan själv ange önskad fuktprocent eller så kan den ställas in på automatiskt läge. Dessutom kan avfuktaren justeras i hög och låg nivå.Användbara extraprogram Princess Smart avfuktare är inte bara lämplig för att förhindra hälsoproblem eller skapa ett trevligt klimat, det kan också användas för att torka tvätten extra snabbt. I läget "Tvätt" torkar din tvätt snabbare eftersom fukten avlägsnas från luften, vilket får din tvätt att torka snabbare. Så du behöver aldrig vänta längre än en dag innan tvätten är torr. Dessutom har avfuktaren också ett praktiskt "" fläkt "-läge. Är det varmt i ditt sovrum under sommaren? Ställ den tysta avfuktaren på "" Fläkt "-läge på natten och njut av en underbar bris medan du sover.Skandinavisk design Princess Smart Avfuktare är inte bara mycket praktisk, enheten passar också in i varje interiör. Den moderna och minimalistiska designade enheten har en dold skärm. Detta innebär att när enheten inte används, kan du inte se fuktnivån. När enheten är påslagen och används, visas andelen fuktinnehåll på framsidan via LED. Dessutom har den smarta enheten en vattentankindikation. På detta sätt kan du se när vattentanken är full och måste tömmas.Känns ett visst rum i ditt hus alltid lite fuktigt? Då är Princess Smart avfuktare för dig. Smart avfuktare som reglerar fuktnivån och säkerställer ett skönt klimat i ditt hem. Har du inte en torktumlare och vill att tvätten ska torka snabbare? Den smarta avfuktaren har ett "tvätt" -läge som gör att din tvätt torkar snabbare. Avfuktaren kan också användas som fläkt. Den är din räddare de varmaste sommardagarna.

1.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.