Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Sista chancen (S) Fröer: Bonsai, Japansk Tall

-75%
Sista chancen (S) Fröer: Bonsai, Japansk Tall
Sista chancen (S) Fröer: Bonsai, Japansk Tall
49 kr
Rekommenderat pris: 199 kr

Bevaka produktens pris

Specialerbjudande:

Köp tre av denna produkt och få en extra påse gratis.


Nu är det sista chansen att fynda våra fröer för i år. Passa på att fynda innan dem tar slut. Begränsad upplaga av alla fröer.

"Tips: Lägg dina fröer i en tätslutande påse oxh stoppa in i frysen, då håller dina fröer ända till nästa år! vi har upp till 90% rabatt på vissa av våra fröer, även köp fler och få extra fröer gratis.

Du glömmer väl inte våra "mystery boxes" med massor av spännande fröer, perfekt gåva till någon eller till dig som kanske har svårt att välja vad du skall odla i ör.

Vi har har ÖVER> 600 olika sortera kvalitetsfröerfrån hela värden med focus på ovanliga sorter som annars kan vara svåra att få tag på i Sverige/Finland/Danmark!Hos oss hittar du mängder med spännande fröer. Vårt mål är att kunna erbjuda fröer med hög kvalitet till bra priser. Alla fröer hat Svenskt växtpass och är godkända enligt jordbruksverket regler för importerade fröer.


Nedan ser du lite kort information angående denna riktigt spännande sort:


*Antal fröer: 5st

*Grobarhet: 85%

*Odling: kan odlas i nästan hela Sverige

*Bra att veta om denna:

Odlingstid: Långsam

Många av våra fröer har länge odlingtid än vanliga "grönsaker", blommor med mera. Detta gäller Träd, buskar, rosor, citrus, med mera, .

Ovan ser du ungefär hur lång tid denna sort tar att gro.

Förtydligande av grotider:

Snabb:5-14dagar

Medel: 14-25dagar

Långsamt: 25-60dagar*Odlingsinstrultioner:

Så dessa fröer på våren för bäst resultat. Optimal groningstemperatur är 20-25 grader. Fröna gror inte under för kalla och fuktiga förhållanden. Omskola successivt och plantera ut efter sista frosten. Ge rankorna stöd och plats så sprider de sig snabbt. Undvik övervattning


Observera: Fröerna Levereras i genomskinlig zip-påse pga ompaketering från grossist.3.5

Baserat på  4 recensioner

Visa fler recensioner (-1)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .