Tillbaka till toppen
Självrengörande hår speciell nål kattkam
Självrengörande hår speciell nål kattkam
Självrengörande hår speciell nål kattkam
Självrengörande hår speciell nål kattkam
Självrengörande hår speciell nål kattkam
Självrengörande hår speciell nål kattkam

1 / 6

Självrengörande hår speciell nål kattkam

390 kr
Funktioner: Husdjursvårdsborste?KIMPETS Pet Grooming Comb kan hantera husdjurs lösa hår, smuts och trassel lätt,,massage husdjurets päls och förbättra blodcirkulationen. Speciellt när husdjurets hår är långt och lätt att trassla till, blir det mer
Läs mer
Funktioner:

Husdjursvårdsborste?KIMPETS Pet Grooming Comb kan hantera husdjurs lösa hår, smuts och trassel lätt,,massage husdjurets päls och förbättra blodcirkulationen. Speciellt när husdjurets hår är långt och lätt att trassla till, blir det mer effektivt att använda denna grooming-kammen först. Den är lämplig för husdjur med hår, såsom hundar, katter eller kaniner etc.
?Säker och bekväm borst? KIMPETS husdjursvårdskammen är lätt böjd, designad för att gå djupt under husdjurets päls för rengöring. Massagepartiklarna kommer inte att repa husdjurets hud, vilket ger ditt husdjur en rolig och trevlig trimningsupplevelse.
?Självrengörande nålkam? Efter att ha borstat bort håret med KIMPETS Pet Brush, tryck på rengöringsknappen för att ta bort resterna av hårstrån på borsten. Tar bara cirka 5 sekunder att rengöra på grund av de snyggare borstarnas smarta självrengörande funktion. Detta sparar avsevärt tid och energi för skötsel och rengöring.
?Halkfritt och hållbart borsthandtag för husdjur? KIMPETS hund- och kattvårdsborste är designad med ett bekvämt och ergonomiskt handtag med halkfri textur, vilket minskar trycket på händerna. Det kan förhindra belastning på händer och handleder oavsett hur länge du borstar ditt husdjur.
?Husdjursmassageborste?Pet Slicker Brush som gör massage åt ditt husdjur är bra för att förebygga hudsjukdomar och öka blodcirkulationen. och lämnar ditt husdjurs päls mjuk och glänsande! Ditt husdjur kommer att älska att bli borstat! Rekommenderas starkt av husdjursägare, veterinärer och professionell groo

Specifikationer:

Artikeltyp: Kammar

Material: Rostfritt stål

Typ: katter

Typ: Kammar och borstar för husdjur
Namn: Hair Special Needle Comb Cat
Färg: ,grön, GRÅ, rosaOBS: Vi levererar från utlandet, utanför Sverige, gratis och med spårning av leveranser.
Vänligen vänta 25-38 dagar för leverans.
Vi ger 100% pengegaranti på våra produkter.
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner