Skruvdragare

På CDON.COM hittar du ett brett utbud av skruvdragare för alla användningsområden. Oavsett om du letar efter en billig liten skruvdragare till sommarstugan eller en mer högpresterande modell till lite mer avancerade projekt. Du kommer garanterat att hitta något som passar dig. Osäker på vad du behöver? Vi hjälper dig! Läs mer

Rätt skruvdragare för rätt ändamål

På CDON.COM hittar du ett stort sortiment av skruvdragare och tillbehör i olika prisklasser för olika behov. Behöver du en skruvdragare för lite enklare jobb i lägenheten, exempelvis att montera ihop möbler? Då rekommenderar vi en kompakt, batteridriven skruvdragare med varierande momentlägen. Tack vare detta momentläge tar du inte i för hårt när du monterar dina möbler. Perfekt för dig som behöver en klassisk skruvdragare som klarar av de mest grundläggande behov.

Behöver du en skruvdragare till sommarstugan för enklare användning har CDON.COM har även en mängd olika skruvdragar-kit. I dessa kit finner du allt från ett extrabatteri till stora paket med bitset och extrabatterier.

Skruvdragare med mer kraft och prestanda

För dig som lever för snickeriet och behöver verktyg som levererar oavsett situation rekommenderar vi en mer avancerad skruvdragare, med kraft och prestanda i fokus. Här hittar du även mer kraftfulla borrskruvdragare med slagborrsfunktion för större projekt. CDON.COM har även produkter med en högre hastighet och antal varv per minut som kan borra igenom både stål och trä utan problem. Är du på jakt efter en sådan skruvdragare bör du titta på märken som Ryobi eller AEG.

Skruvdragare från välkända varumärken

Oavsett ändamål kan du med största sannolikhet hitta rätt skruvdragaren för dina behov här. Ta dig tid och se över vårt stora sortiment, vi har en bra blandning av avancerade- och lite mer enkla modeller. Upptäck nöjet i att snickra med riktigt bra redskap. Resultaten blir betydligt proffsigare med rätt verktyg.

I CDON.COM´s stora urval av skruvdragare hittar du maskiner från flera välkända varumärken som Bosch, Black & Decker och Ryobi i olika prisklasser. Utvärdera dina behov och välj en skruvdragare som lever upp till dina förväntningar. En skruvdragare är väl värd att investera lite pengar i, då den har en lång livslängd. Hitta skruvdragaren idag som gör ditt hemma- eller proffssnickeri till ett rent nöje!