Smartwares Kameraset WDVR740S DVR 4-pack

Smartwares Kameraset WDVR740S DVR 4-pack
Tipsa en vän
6995 kr
fr 292 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Buildor 3,2 / 5 med 3008 betyg.

Totalbetyg 3,2 / 5
Leveranstid 3,1 / 5
Emballeringskvalitet 3,4 / 5
Mer från Buildor Buildor är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Buildor, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Optimalt övervekningskit för hemmet, kontoret eller den lilla butiken DVR-kameraset med 4st kameror från Smartwares är en komplett och professionellt kameraövervaknings-/säkerhetssystem. Fördelen med denna produkt är att den verkligen är plug and play; Efter att du har placerat ut kamerorna och satt i stickproppen, kommer de att automatiskt kopplas till DVR-receivern. Eftersom kamerorna är trådlösa, är installationen mycket enkel. Räckvidden för kamerorna är upp till 200 meter i öppen terräng; beroende på omständigheterna kan räckvidden variera. Med dessa högkvalitativa kameror kan du enkelt övervaka ditt hem, kontor, butk eller andra egendomar (vissa placeringar kräver tillstånd). Med WDVR740S trådlösa DVR-kameraset från Smartwares är det lätt att se inspelningen i realtid på din smartphone, surfplatta, eller TV. Set är också möjligt att se filmsekvenser som har spelats in tidigare. Genom att ha det här systemet kopplat till din TV, är det bara att snabbt byta kanal för att se vad som eventuellt sker ute i trädgården eller garaget. Med hjälp av din smartphone eller surfplatta med tillhörande app är det även enkelt att hålla koll på sitt hem när man är bortrest. Kamerorna kan installeras i ditt hem eller kontor såväl inomhus som utomhus. Dessutom har de en nightview-funktion (max. 8 meter), så att det även är möjligt att övervaka tomten på natten när det är mörkt. Rekommenderad bandbredd per kamera: 1,5 Mbit. 4 kameror kräver en Internetuppkoppling minst 6 Mbit. Med DVR-funktionen kan man spela in manuellt, men det är också möjligt att starta inspelning vid detektering av rörelse, då samtliga kameror är utrustade med en PIR rörelsesensor. Meddelande(push) skickas till smartphone när rörelsesensorn aktiveras för att ge möjlighet att omedelbart kontrollera vad som händer. När du endast vill spela in under vissa tider under dagen, kan du styra det genom att använda timerfunktionen. Inkluderat är ett 8 Gb SD-kort, men man kan även välja att ansluta en extern hårddisk av max 2 TB (FAT32). Tänk på att minneskortet måste monteras innan start av centralenheten. - 4st kameror för montering utomhus eller inomhus - Centralenhet med inspelningsfunktion (SD-kort eller extern hårddisk) SD-kort på 8Gb ingår. - Visningsläget på TV/smartphone/surfplatta visar antingen 4st kameror samtidigt eller 1 kamera i fullskärm.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 2392 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 1227 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 637 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 292 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »