Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

SpaCare SunWac 12 Klortabletter

1 / 1

SpaCare SunWac 12 Klortabletter

288,75 kr
SunWac 12 håller ditt spabad rent och väldoftande på ett enkelt och effektivt sätt.Det enda du behöver göra är att tillsätta en tablet före och en tablett efter du badar. Tack vare detta så har SunWac 12 blivit den absolut vanligaste produkten som sp
  • Marknadens populäraste klormedel
  • Härlig Mint doft
  • Enkelt att dosera
  • Snabb leverans
Läs mer

SunWac 12 håller ditt spabad rent och väldoftande på ett enkelt och effektivt sätt.


Det enda du behöver göra är att tillsätta en tablet före och en tablett efter du badar. Tack vare detta så har SunWac 12 blivit den absolut vanligaste produkten som spa-badare använder på en regelbunden basis. För mindre spabad används med fördel SunWac 9 samma produkt fast för mindre spabad.


När ska du använda SpaCare SunWac 12 Klortabletter?

SpaCare SunWac 12 Klortabletter har en doft av mint och har snabbt blivit en stor favorit bland spabadare. Det har aldrig varit enklare att hålla ditt spabad så rent och fräscht som nu.

Utmaningen med spabad är ofta just underhållet och hur ofta du ska rengöra vattnet i ditt spabad. Enligt oss på Hemson ska ditt spabad vara så underhållsfritt som möjligt. Med klortabletterna från SpaCare SunWac 12 tillsätter du endast en tablett innan ditt bad och sedan ytterligare en tablett efter ditt bad, enklare än så kan det inte bli.


För spabad om 1000-1500 liter vatten gäller en tablett, vid större spabad behövs fler tabletter. Om du har ett mindre spabad än 1000 liter vatten, rekommenderar vi på Hemson dig att köpa SunWac 9 istället. Innehållet i SunWac 9 är exakt densamma som i SunWac 12, men med en mindre volym som passar ett spabad innehållande 500-1000 liter vatten.


Det är inte konstigt att SpaCares SunWac 12 klortabletter är en av de mest sålda spabadsprodukterna i hela Skandinavien.

Med SunWac 12 klortabletter i ditt badvatten slipper du komplicerade doseringsinstruktioner och tidskrävande klormätningar. Du får helt enkelt mer tid till att njuta av ditt bad. SpaCare SunWac 12 Klortabletter sköter större delen av det vardagliga underhållet av ditt spabad. Ett Spabad som underhålls med SpaCare SunWac 12 Klortabletter får en härligt doft av mint, tack vare en tillsatt organiskt egyptiskt mintextrakt. Vattnet får en härlig avslappnande doft, samtidigt som klorinnehållet i tabletten säkerställer att vattnet du badar i är rent.


Klortabletterna SpaCare SunWac 12 är utvecklade och anpassade för vårt Skandinaviska vatten. Produktionen sker i Danmark, vilket säkerställer högsta möjliga kvalitet på produkten samt minimerar klimatavtrycket i största möjliga mån jämfört med produkter producerade i Asien.


Bruksanvisning:


Innan bad: Tillsätt 1-2 st tabletter per 1000-1500 liter vatten. Om ditt spabad har en smutsavskiljare så rekommenderar vi att du placerar tabletten där när vattencirkulationen är igång. Om ditt bad saknar en smutsavskiljare placerar du tabletten direkt i vattnet. När klortabletterna placeras i spabadet rekommenderar vi på Hemson, att vattenmassagen (vattenstrålarna) ställs in på lägsta hastighet. Så fort klortabletterna har lösts upp (efter cirka 5 minuter) går det bra att bada igen.

Efter bad:Tillsätt 1st tablett per 1000-1500 l badvatten, för att efter desinficera vattnet. Efter cirka 20 minuter kan man bada igen utan tillsättning av tabletter.


För att du ska få bästa möjliga spabadsupplevelse i ditt spabad så är det viktigt att vara noga med doseringen. Du ska dessutom kontrollera och reglera klor-värdet, pH-värdet och alkalimängden regelbundet till de rekommenderade värden:

Klormängd 1,0-3,0 mg/liter;

pH 7,0-7,4;

Alkalitet 80-120 mg/liter.


Om du använder spabadet mycket bör du byta ut vatten ofta och rengöra spadet regelbundet. Vi på Hemson rekommenderar dig att rengöra det inbyggda rörsystemet minst 3-4 gånger årligen med SpaCare Biofilm Cleaner. När ett större sällskap badar rekommenderar vi på Hemson att ni kompletterar er rengöring med produkten Spacare Mini Chlor.


Snabbfakta

  • Marknadens populäraste klormedel
  • Härlig Mint doft
  • Enkelt att dosera
  • Snabb leverans
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .