Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stiga - COLLECTOR 543 AE MONO 48V (1 x 4.0 Ah)

Fri frakt
4490 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Stiga - COLLECTOR 543 AE MONO 48V (1 x 4.0 Ah)
48V 4AH BATTERI FÖR HÖGRE EFFEKT OCH HÅLLBARHET
INBYGGD ANTISKALPERINGS-FUNKTION SOM SÄKERSTÄLLER ETT JÄMNT KLIPPRESULTAT ÄVEN PÅ OJÄMN MARK.
43CM KLIPPDÄCK AV STÅL, JUSTERBAR TILL SEX OLIKA HÖJDER
HYBRID GRÄSUPPSAMLARE PÅ 60 LITER MED ROBUST PLASTLOCK OCH UPPSAMLARE AV TEXTIL
KRAFTFULL 1.3 KW BORSTLÖS MOTOR COLLECTOR 543 AE Kit Med en rymlig uppsamlare på 60 liter levererar gräsklipparen Collector 543 AE Kit den kapacitet, effektivitet och hastighet du letar efter. Med vårt avancerade E-Power 48V 4Ah-batteri ger den möjligheten att klippa upp till 400 m2, eller 22 minuters klipptid, på en enda laddning. Tack vare det ergonomiska handtaget passar det dig oavsett hur du vill klippa gräset.Som en del av vårt Experience-sortiment tar Collector 543 AE Kit effektivt hand om större trädgårdar. Den drivs av E-Power 440-batteriet, utvecklat och testat av STIGA i Italien, som ger dig tystnaden och bekvämligheten med batteridrift. Med en spak kan du välja mellan sex olika klipphöjder och dess generösa klippbredd på 41 cm ger snabb, effektiv klippning. Gräsklippet samlas i en 60-liters hybriduppsamlare som har ett robust övre lock och en undre uppsamlare av textil med indikator för full säck. När jobbet är klart, töm uppsamlare, vik ner det justerbara handtaget och förvara gräsklippare säkert och smidigt.Överlägsen täckning och uppsamlingsförmåga, kompromisslöst Maskinen drivs av 48V 4Ah kraft, kombinerat med ett generöst 41 cm klippdäck av stål och klipper 400 m2 på 22 minuter, på en laddning.Hybrid 60-liters gräsuppsamlare Med sitt robusta plastlock och uppsamlare av textil kan du samla 60 liter gräsklipp med optimal komprimering av gräsresterna.Sex klipphöjder och antiskalperings-funktion Justera enkelt klipphöjden via en spak till sex olika positioner. Antiskalperings-funktionen förhindrar skador på gräsmattan under tiden du klipper vilket ger ett jämnt klippresultat.Kraftfull bortslös motor Motorn på 1,3kW ger 30% mer effekt än modeller med borstmotor, för lägre underhåll och längre arbetstid.Ergonomiskt och justerbart handtag Handtaget kan ställas in i två lägen och kan fällas för att spara lagringsutrymme.Skyddande stötfångare och enkel transportering Den främre stötfångaren skyddar klippdäcket från stötar och på gräsklipparens främre ovansida finns ett transporthandtag som ger en enkel rengöring och förflyttning.
BatteritypLi-ion
FärgGul
ProduktgruppBatterigräsklippare
Ingår laddareJa
SjälvgåendeNej
Klippbredd41

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .