Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stiga - COLLECTOR 548 S AE -DUAL 48V 2 x 4AH

Fri frakt
6790 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Stiga - COLLECTOR 548 S AE -DUAL 48V 2 x 4AH
SJÄLVGÅENDE GRÄSKLIPPARE SOM ÄVEN KLARAR TUFF TERRÄNG.
INBYGGD ANTISKALPERINGS-FUNKTION SOM SÄKERSTÄLLER ETT JÄMNT KLIPPRESULTAT ÄVEN PÅ OJÄMN MARK.
48CM KLIPPDÄCK AV STÅL, JUSTERBAR TILL SEX OLIKA HÖJDER
HYBRID GRÄSUPPSAMLARE PÅ 60 LITER MED ROBUST PLASTLOCK OCH UPPSAMLARE AV TEXTIL
EXTRA STARK 1.5KW BORSTLÖS MOTOR FÖR EFFEKTIVT ARBETE OCH LÄNGRE KÖRTID COLLECTOR 548 S AE Kit Denna nya gräsklippare Collector 548 S AE Kit är självgående och jobbet lätt, även vid ojämn mark, sluttningar eller hinder. Med två avancerade E-Power 48V 4Ah-batterier med synkroniserad teknik, utvecklad och testad av STIGA i Italien, kan du klippa upp till 550 m2 på en enda laddning. För bästa komfort kan det ergonomiska handtaget justeras efter ditt behov.Denna självgående batteridrivna gräsklippare Collector 548 S AE klarar såväl plana gräsmattor som ojämnt landskap. Den drivs av två kraftfulla synkroniserade 48V 4Ah-batterier och klipper upp till 550 m2 på en laddning och dess borstlösa motor bidrar till ett slitstarkt arbete och lång livslängd. Maskinen har en klippbredd på 46 cm och klipphöjden kan justeras med hjälp av en spak till sex olika höjder. Uppsamlaren på 60 liter är rymlig och robust med indikator för full säck och när jobbet är klart, vik fram det justerbara handtaget och förvara gräsklipparen säkert och smidigt.Gör alla gräsmattor till ett lätt arbete Den drivs av två kraftfulla 48V 4Ah-batterier som klipper upp till 550 kvm på 25 minuter och är självgående som gör det enkelt att klippa alla gräsmattor, plana samt ojämna.Designad för optimal uppsamling Med sitt robusta plastlock och uppsamlare av textil kan du samla 60 liter gräsklipp med optimal komprimering av gräsresterna.Sex klipphöjder och antiskalperings-funktion Justera enkelt klipphöjden via en spak till sex olika positioner. Antiskalperings-funktionen förhindrar skador på gräsmattan under tiden du klipper vilket ger ett jämnt klippresultat.Kraftfull bortslös motor Motorn på 1,3kW ger lägre underhåll och en längre livslängd.Skyddande stötfångare och enkel transportering Den främre stötfångaren skyddar klippdäcket från stötar och på gräsklipparens främre ovansida finns ett transporthandtag som ger en enkel rengöring och förflyttning.Enkel att justera och förvara Använd reglagen på handtaget för att justera till två olika höjder. Fäll sedan handtaget framåt för bästa förvaring.
BatteritypLi-ion
FärgGul
ProduktgruppBatterigräsklippare
Ingår laddareJa
SjälvgåendeJa

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .