Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stiga - MULTICLIP 547 AE MONO 48V (1 x 4.0 Ah)

Fri frakt
4789 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Stiga - MULTICLIP 547 AE MONO 48V (1 x 4.0 Ah)
KRAFTFULL BATTERIDRIVEN MULCHINGGRÄSKLIPPARE, EJ SJÄLVGÅENDE
JUSTERBART HANDTAG FÖR ATT KUNNA STÄLLAS EFTER DINA BEHOV SAMT FÄLLBART FÖR ENKEL FÖRVARING
INTELLIGENT 1,3KW BORSTLÖS MOTOR GER EFFEKTIV KLIPPNING OCH LÄNGRE KÖRTID
45 CM KLIPPBREDD OCH KLIPPHÖJDSJUSTERING TILL 5 OLIKA HÖJDER
TRANSPORTHANDTAG FÖR ENKEL FÖRFLYTTNING OCH EN SKYDDANDE FRONT MOT STÖTAR MULTICLIP 547 AE Kit Gräsklippare Multiclip 547 AE Kit ger dig det bästa av två världar: prestanda likt bensindrivna alternativ och alla fördelar med batteridrift. Den här kraftfulla gräsklipparen använder E-Power 440-batteri, vilket gör att du kan klippa upp till 500 kvm på en enda laddning. Multiclip 547 AE Kit är speciellt utformad för mulching som finfördelar det klippta gräset och omvandlar det till organiskt gödningsmedel.Som en del av vårt Experience-sortiment ger gräsklipparen Multiclip 547 AE Kit dig kraftfull bensinliknande prestanda och med det låga ljudet av batteridrift.  Maskinen är specialicerad på mulching vilket betyder att gräsklippet finfördelas och släpps ut på gräsmattan iform av ett miljövänligt gödningsmedel. Tack vare sitt 48V 4Ah-batteri, 45 cm breda klippbredd och kraftfulla 1,3 kW motor ger Multiclip 547 AE Kit dig möjlighet att klippa upp till 500m2 på en laddning. Handtaget kan justeras efter dina behov till två positioner och när du klippt klart kan handtaget fällas framåt för enkel förvaring. Transporthandtag placerat längst fram gör gräsklipparen smidig att förflytta upp för trappor eller in i bilen. Med den robusta främre stötfångaren skyddas också maskinen mot stötar.
BatteritypLi-ion
FärgGul
ProduktgruppBatterigräsklippare
Ingår laddareJa
MulcherJa
SjälvgåendeNej
Batterispänning48
Min. klipphöjd3.1
Max. klipphöjd8
Klippbredd45
Antal klipphöjder5
Antal medföljande batterier1

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .