Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stiga - SBC 500 AE GRÄSRÖJARE - Solo utan batteri och laddare

1490 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Stiga - SBC 500 AE GRÄSRÖJARE
Batteridriven röjare för sladdlös och enkel användning
Tap & Go trimmerhuvud gör det snabbt och enkelt att mata ut trimmertråden
Justerbart handtag för bekvämare användning
Justerbar hastighet för bättre hantering av energi och prestanda
Borstlös motor för överlägsen prestanda och livslängd Batteridrift - för sladdlöst och tyst arbete Drivs av ett rekommenderat 48V 4,0 Ah batteri (medföljer ej) gör röjaren SBC 500 AE kraftfull men tyst och levererar en arbetstid på 30 till 60 minuter på en enda laddning.Effektivt trimmerhuvud Innovativt Tap & Go trimmerhuvud - matar automatiskt ut trimmertråden genom ett tryck mot marken och en robust 4-tandad klinga ingår.Komfort medan du trimmar Justerbart handtag för en bekväm arbetsställningEffektiv borstlös motor Dess 500W borstlösa motor ger överlägsen prestanda, effektivitet och längre livslängd.Justerbar hastighet för alla arbeten Justerbar hastighet med boost funktion hjälper dig att trimma all typ av gräs i din trädgårdTryck och sen kör! Lättanvänd knappsats med enkel på/av knapp för säker användning
BatteritypLi-ion
KlippsystemTråd
FärgGul
DriftkällaBatteri
ProduktgruppGrästrimmer
Automatisk trådmatningJa
Ingår laddareNej
TeleskopskaftJa
Wi-Fi anslutningNej
Batterispänning48
Effekt500
Max. ljudnivå94.4
Vikt4.7

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .