Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stiga - SCM 240 R CYLINDERKLIPPARE  STIGA

1 / 1

Stiga - SCM 240 R CYLINDERKLIPPARE STIGA

(2 recensioner)
1090 kr
Stiga - SCM 240 R CYLINDERKLIPPARE STIGAEJ SJÄLVGÅENDE KLIPPBREDD PÅ 40 CM 3 KLIPPHÖJDSINSTÄLLNINGAR ROLLER BAK BAKUTKAST STIGA SCM 240 R är en cylindergräsklippare med fem vassa, vinklade knivar för ett perfekt klippresultat.  SCM 240 R har en klip
Läs mer
Stiga - SCM 240 R CYLINDERKLIPPARE STIGA
EJ SJÄLVGÅENDE
KLIPPBREDD PÅ 40 CM
3 KLIPPHÖJDSINSTÄLLNINGAR
ROLLER BAK
BAKUTKAST STIGA SCM 240 R är en cylindergräsklippare med fem vassa, vinklade knivar för ett perfekt klippresultat.  SCM 240 R har en klippbredd på 40 cm och en bakmonterad roller för en perfekt klippt gräsmatta. Den dubbla justeringsspaken låter dig enkelt och snabbt välja bland tre klipphöjder mellan 25 och 60 mm. Den praktiska gräsuppsamlaren som bakmonteras säljs separat.Roller bak Den bakre rollern jämnar till gräset efter klippningen.Vassa knivar De fem knivarna på cylindern är vassa och vinklade, vilket ger exakt klippning och en perfekt gräsmatta.Justerbart handtag Handtaget kan justeras efter användarens längd, för maximal komfort.
FärgGul
ProduktgruppCylindergräsklippare
Min. klipphöjd2.6
Max. klipphöjd6
Klippbredd40
Antal klipphöjder2

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .