Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stiga - SGT 500 AE GRÄSTRIMMER - Solo utan batteri och laddare

1490 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Stiga - SGT 500 AE GRÄSTRIMMER
Batteridriven grästrimmer för sladdlös, stressfri trimning
Justerbart främre handtag och teleskopisk rigg för bekvämt arbete
Högpresterande klipphuvud som automatiskt matar ut dubbeltråden.
Rotera klipphuvudet för att byta mellan trimning och vertikal kanttrimning.
Intuitiv, ergonomisk knappsats på handtaget Batteridrift - för sladdlös, tyst arbete SGT 500 AE är en sladdlös grästrimmer som ger en arbetstid på 20 minuter på en enda laddning och är mycket tystare än en traditionell bensindriven trimmer.Vridbart trimmerhuvud för perfekt trimning Rotera klipphuvudet för att byta mellan trimning och vertikal kanttrimning.Pålitlig, oavbruten trimning Med den automatiska utmatningen av dubbeltråden arbetar du utan att behöva avbryta.Intuitiv knappsats Användarvänlig, ergonomisk knappsats på handtagetKomfort medan du trimmar Justerbart handtag och teleskopisk rigg ger en bekvämlig trimningEnkel att förvara Den delbara riggen gör att du enkelt kan förvara trimmern utan att den tar stor plats.
BatteritypLi-ion
KlippsystemTråd
FärgGul
DriftkällaBatteri
ProduktgruppGrästrimmer
Automatisk trådmatningJa
Ingår laddareNej
TeleskopskaftJa
Wi-Fi anslutningNej
Batterispänning48
Effekt200
Max. ljudnivå91.9
Drifttid20
Vikt3.93

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .