Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stiga - SMT 100 AE MULTIVERKTYG STIGA (4.0 Ah)

Fri frakt
1790 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Stiga - SMT 100 AE MULTIVERKTYG STIGA (4.0 Ah)
Batteridrivet multiverktyg som ger kontinuerlig möjlighet till klippning eller beskärning.
Krokar för infästning av sele, för mindre ansträngning och bättre balans.
Teleskopisk rigg på 55cm - verktyg + tillbehör når en höjd på 2,75 m (med häcksax) och 2,55 m (med såg).
Ergonomisk, strömlinjeformad design med soft grip-handtag
45cm svärd (häcksax) med ett tandavstånd på 18mm som klipper medium-tjocka grenar Batteridriven - helt utan sladdar Med vårt E-Power 24-batteri är det här trådlösa multiverktyget idealiskt för klippning och beskärning av buskar, häckar och träd med enkelt byte av tillbehören.Optimal balans, enkel att hantera En ergonomisk och strömlinjeformade design, ett handtag med soft grip och en batteriplacering som gör verktyget lätt att hantera.Teleskopisk rigg Förläng enkelt den teleskopiska riggen på 55cm till den längd du behöver. Nå en maximal höjd på 2,75 meter med häcksaxtillbehöret och 2,55 meter med sågtillbehöret.Kraftfull prestanda Det 45cm långa laserskurna svärdet och dess tandavstånd på 18 mm tar enkelt hand om tjockare grenar tillsamans med dess 112° roterande klipphuvud.Kompakt stångsåg för exakt beskärning. Sågtillbehörets svärd på 20cm (8") är utformad för att komma åt de mest svåråtkomliga områden och för bästa precision finns även en stötfångare för att kunna luta sig mot grenar.Krokar för sele ger bästa komfort Sätt fast den medföljande selen i maskinens krok och SMT 100 AE Kit blir lätt och välbalancerad vid användning.
BatteritypLi-ion
FärgGul
DriftkällaBatteri
ProduktgruppHäcksax
Ingår laddareJa
SågfunktionJa
TeleskopskaftJa
Wi-Fi anslutningNej
Svärdlängd45
Tandöppning18
Batterispänning20
Effekt150
Antal medföljande batterier1
Batterikapacitet4
Drifttid70
Vikt4.67

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .