Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stiga - SMT 500 AE MULTIVERKTYG - Solo utan batteri och laddare

2190 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Stiga - SMT 500 AE MULTIVERKTYG
Lätt batteridrivet multitool med häcksax och sågtillbehör
65cm teleskoprigg som ger en totallängd på 2,95m (häcksaxstillbehör) och 2,70m (sågtillbehör)
Häcksaxtillbehör med 46 cm dubbelsidigt laserskuret svärd och sågtillbehör med ett svärd på 25 cm (10")
112° roterande handtag med soft grip
Maximal klippprecision på sågtillbehöret tack vare dess stötdämpare Batteridriven - helt utan sladdar Detta batteridrivna multitool är perfekt för att beskära buskar och träd i trädgården, helt utan sladdar att hålla reda på.Smidig förlängningsbar rigg Höga buskar och träd? Inga problem!Dra bara ut den 65 cm långa förlängningsriggen till den längd du behöver och nå en maximal höjd på 4,30 m med häcksaxtillbehöret och 4 m med sågtillbehöret.Maximal precision på ditt arbete Slitstarkt 46 cm dubbelsidigt laserskuret svärd för häcksaxstillbehöret och en 25 cm (10") beskärningssåg (med högpresterande kedja som minimerar bakåtkast), assisterad av det 112 ° roterande klipphuvudet.Optimal balans, enkel att hantera Ergonomisk, strömlinjeformad design och dess glasfiberrigg gör SMT 500 lätt både i vikt och att manövrera.
BatteritypLi-ion
FärgGul
DriftkällaBatteri
ProduktgruppHäcksax
Ingår laddareNej
SågfunktionJa
TeleskopskaftJa
Wi-Fi anslutningNej
Svärdlängd46
Tandöppning18
Batterispänning48
Effekt350
Drifttid40
Vikt6.1

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .