Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stiga - UPPSAMLARE TILL SCM 240 R

1 / 1

Stiga - UPPSAMLARE TILL SCM 240 R

299 kr
Stiga - UPPSAMLARE TILL SCM 240 RVOLYM 20 LITER FÖR CYLINDERGRÄSKLIPPARE MED DEFLEKTOR BAK 20-liters bakmonterad gräsuppsamlare till STIGA SCM 240 R cylindergräsklippare. Den här gräsuppsamlaren är stor, lätt och enkel att hantera och kan användas ti
Läs mer
Stiga - UPPSAMLARE TILL SCM 240 R
VOLYM 20 LITER
FÖR CYLINDERGRÄSKLIPPARE MED DEFLEKTOR BAK 20-liters bakmonterad gräsuppsamlare till STIGA SCM 240 R cylindergräsklippare. Den här gräsuppsamlaren är stor, lätt och enkel att hantera och kan användas tillsammans med den ej självgående cylindergräsklipparen STIGA SCM 240 R. Den här ej självgående gräsklipparen har en deflektor bak, vilket innebär att det klippta gräset hamnar direkt på gräsmattan bakom klipparen. Om du föredrar att samla upp det klippta gräset har uppsamlaren i nylon praktiska hakar som gör det snabbt och enkelt att montera den. Gräsuppsamlaren i nylon har en kapacitet på 20 liter.
ProduktgruppTillbehör till gräsklippare
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .