Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Storm Drop Vädervarnare

1 / 1

Storm Drop Vädervarnare

249 kr
Dessa unika och dekorativa vädervarnare förutspår vädret på ett mystiskt sätt och har använts på fartyg sedan 1750-talet. Det användes även av Charles Darwin när han var på väg till Galapagosöarna. Kristallerna kommer att ändra form beroende på det
Läs mer
Dessa unika och dekorativa vädervarnare förutspår vädret på ett mystiskt sätt och har använts på fartyg sedan 1750-talet. Det användes även av Charles Darwin när han var på väg till Galapagosöarna.

Kristallerna kommer att ändra form beroende på det faktiska vädret som väntas komma inom någon eller några dagar. När kristallerna är synliga kan fuktigt och dimmigt väder förväntas. Ett molnigt glas med små kristaller kommer att berätta att åskväder är på väg och ett klart glas betyder klart väder.

Vädervarnare i Glas kommer i en läcker och droppformad design, med en snygg bas av trämaterial. Observera att vädervarnaren fungerar allra bäst utomhus ostört och borta från direkt solljus. Står den bara inomhus fungerar den bäst som en dekoration. Efter två veckor fungerar vädervarnaren optimalt.

Fakta:
  • Unik design
  • Förutspår vädret
  • Står på en bastant träplatta
  • Material: Glas, Trä och Vätska
  • Dimension liten: 8 x 8 x 13.5 cm
  • Dimension stor: 11.5 x 11.5 x 22 cm

Välj mellan en liten eller stor vädervarnare.
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner