Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stylies Pegasus luftrenare med HPP-filter vit
Stylies Pegasus luftrenare med HPP-filter vit
Stylies Pegasus luftrenare med HPP-filter vit
Stylies Pegasus luftrenare med HPP-filter vit

1 / 4

Stylies Pegasus luftrenare med HPP-filter vit

2799 kr
Huvudfiltret kan rengöras. Inget behov av att byta Kolfilter ingår och måste bytas var sjätte månad om du vill ta bort lukt förutom att rengöra luften Mycket tyst Stor schweizisk design Kostnad för att använda luftren
  • Mycket tyst
  • Billigt att använda
  • Valfritt kolfilter tar bort lukt
  • Huvudfiltret kan rengöras
Läs mer

Huvudfiltret kan rengöras. Inget behov av att byta

Kolfilter ingår och måste bytas var sjätte månad om du vill ta bort lukt förutom att rengöra luften

Mycket tyst

Stor schweizisk design

Kostnad för att använda luftrenare

När du ska köpa en luftrenare finns det flera saker att tänka på. En av sakerna att tänka på är kostnaden för att köpa nya luftfilter. Luftrenare med HEPA-filter är mycket effektiva, men med tiden kostar det mycket att ständigt byta filter. HEPA-filter bör bytas flera gånger per år. Denna luftrenare har inte ett HEPA-filter utan ett patenterat HPP-filter. Det rengör också 99,97% av partiklarna i luften och är särskilt bra för de små och farliga partiklarna. Byt inte ut HPP-filter. HPP-filtret ska tvättas i vatten och sedan vara klart för användning igen.

Stylies Pegasus har också ett förfilter och ett kolfilter. Förfiltret bör bytas ut, men kostar bara en bråkdel av vad ett HEPA-filter kostar. Du kan byta ut kolfiltret om du behöver ta bort lukten.

HPP-filter

Luften som kommer in i luftrenaren passerar mellan tunna metallplattor som är elektriskt laddade. Dessa laddningar skapar ett starkt och lokalt fält, som gör att partiklarna kan fästa vid metallplattorna. Denna rengöringsmetod är särskilt effektiv för de små partiklarna och det är det farligaste att andas in. När plattorna är täckta med förorenade partiklar kan filtret tas bort från apparaten och sköljas i diskbänken. Därefter blir plattorna rena igen och kan användas flera gånger. Byt inte ut filtret.

Stylies Pegasus luftrenare

Stylies luftrenare, Pegasus, filtrerar luften och tar bort obehagliga lukt, virus, pollen och bakterier. Det speciellt utvecklade och patenterade HPP Filter System ™ är mycket effektivt i luftrening. Det kraftfulla toppmoderna aktiva kolfiltret eliminerar obehagliga luktar. Pegasus är en anmärkningsvärd och mycket effektiv luftrenare. Allt du behöver göra är att byta ut kolfiltret var sjätte månad. Du behöver inte byta dyra HEPA-filter. HPP-filtret kan enkelt rengöras med vatten och behöver aldrig bytas ut.

Snabbfakta

  • Mycket tyst
  • Billigt att använda
  • Valfritt kolfilter tar bort lukt
  • Huvudfiltret kan rengöras
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .