Tårtbild Disneys Bilar – Disneys Cars

Tårtbild Disneys Bilar – Disneys Cars
Tipsa en vän
49 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av Party Pieces AB

Mer från Party Pieces AB Party Pieces AB är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Party Pieces AB, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.

Supercoola snabba bilar på en tårta. Ja, nu det är faktiskt möjligt med de här fina tårtbilderna med inspiration från Disneys storsäljare Bilar.
Tårtbilden är färdig att läggas på tårtan, när du vill göra det enkelt för dig men ändå skapa den finaste födelsedagstårtan. Bilden är ca 20 cm i diameter. För instruktioner se nedan under produktbeskrivning!
Tårtbilden finns i fyra snarlika motiv , se bilder, och kommer slumpmässigt valt vilket betyder att det blir en överraskning vilken bild som kommer hem till dig.
Tårtbilderna är ätbara och mäter ca 20 cm i diameter.
Att lägga tårtbild av oblat på en gräddtårta:
Att lägga tårtbilden på grädde är jättebra och enkelt. Fukten ifrån grädden gör att oblaten blir mjukt. Du bör dock ej låta oblaten ligga mer än fyra timmar på grädden för då kan den börja lösas upp och bilden försvinner.
Oblaten kan  ”vecka” sig något i kanten. Det undviker du dock genom att spritsa grädde runt kanten på tårtbilden efter att du lagt den på tårtan. Då trycks kanterna ned på oblaten. Ju slätare underlaget är, desto bättre resultat får du.
Tårtbilder av oblat på marsipan eller sockerpasta
Ska oblaten ligga på en tårta täckt med sockerpasta eller marsipan måste du ha gelatin under oblaten så att den blir våt och mjuk. Gelatin går att köpa som pulver eller blad och löses med vanligt vatten.  Anledningen till att det behövs gelatin är att sockerpasta och marsipan är torra och vätska behöver tillsättas för att bilden ska bli mjuk.
Gelatin kan även läggas ovanpå oblaten på din grädd-/sockerpasta-/marsipantårta för att få ett mera djup och finare glans i bildens färger.
Oblatbilder går även att lägga på glasstårta. Lägg på bilden 10 minuter innan servering. Använd mycket gelatin både under och uppe på bilden, då den inte hinner få fukt från glassen innan den smälter. Oblaten går ej att frysa, därför kan glassen inte ställas in i frysen igen efter att oblaten lagts på.
För att inte tårtbilden skall gå sönder, krackelera då du skär i tårtan så är det av stor vikt att du använder en mycket vass kniv.
Tårtbilder gjorda av sockerpasta
Tårtbilder gjorda av sockerpasta eller ska förvaras torrt och svalt i förpackningen som den levereras i. Lägg gärna tårtbilden nära en värmekälla  på ca 25-30 grader innan användandet, så att den blir mjuk och följsam.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 4 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
  • 77 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 70 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 58 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 42 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »