Tillbaka till toppen
Thermacell Backpacker luktfritt myggmedel för camping
Thermacell Backpacker luktfritt myggmedel för camping
Thermacell Backpacker luktfritt myggmedel för camping

1 / 3

Thermacell Backpacker luktfritt myggmedel för camping

579 kr
Liten och kompakt myggmaskin Upp till 90 timmars körtid Samma gasbehållare som till campingköket Myggfri zon på 20 m 2 . Bärbar och kompakt myggmaskin Backpacker är en myggmaskin från som har samma egenskaper som många andra av deras
Läs mer
  • Liten och kompakt myggmaskin
  • Upp till 90 timmars körtid
  • Samma gasbehållare som till campingköket
  • Myggfri zon på 20 m2.

Bärbar och kompakt myggmaskin

Backpacker är en myggmaskin från som har samma egenskaper som många andra av deras modeller. Den utsöndrar ett luktfritt myggmedel som skapar en 20 m2 myggfri zon och är dessutom helt ljudlös.

Det som är unikt för just Backpacker är dels den kompakta storleken och låga vikten på 114 gram, men också dess kompabilitet med din övriga campingutrustning. Du använder den nämligen tillsammans med samma gasbehållare som till ditt campingkök.

Den är också mycket bränslesnål och ger dig upp till 90 timmars körtid även med de minsta gasbehållarna. Observera dock att du måste köpa till gasbehållare separat.

Vad innehåller förpackningen?

Vid köp av myggmaskinen Backpacker får du med tre mattor med och en praktisk förvaringspåse.

För vem passar Backpacker?

Thermacell Backpacker är en utmärkt myggmaskin för dig som ska ge dig ut i naturen och som vill packa riktigt lätt. Förutom att maskinen är mycket kompakt väger den dessutom bara strax över 100 gram. Du bär den enkelt i den medföljande förvaringspåsen.

Den här myggmaskinen kan också vara ett bra val för dig som vill slippa myggspray innehållande starka kemikalier som kan irritera huden. Den är dessutom mycket effektivare än både och myggdödare.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner