Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Thermacell MR450 myggskydd
Thermacell MR450 myggskydd
Thermacell MR450 myggskydd
Thermacell MR450 myggskydd

1 / 4

Thermacell MR450 myggskydd

549 kr

-6%

585 kr
Kraftfull anti-mygglösning Bli av med mygg enkelt Luktfri och helt tyst myggmaskin Praktisk bältesklämma Kraftfull, men behändigt myggskydd MR450 är ett kraftfullt myggskydd i ett kompakt format som är lika enkel att ta med på vandring
Läs mer
  • Kraftfull anti-mygglösning
  • Bli av med mygg enkelt
  • Luktfri och helt tyst myggmaskin
  • Praktisk bältesklämma

Kraftfull, men behändigt myggskydd

MR450 är ett kraftfullt myggskydd i ett kompakt format som är lika enkel att ta med på vandringen eller jakten som på campingturen. Med hjälp av den integrerade bältesklämman fäster du den enkelt i bältet eller på ryggsäcken.

När du startar maskinen kommer den att utsöndra ett luktfritt myggmedel som skapar en myggfri zon på 20 m2. Detta gör att du kan bli av med mygg, helt utan rök och kemikalier. Dessutom är maskinen helt ljudlös, så du kommer inte att störas av att ha den igång.

Ytterligare en fördel med MR450 är dess zonindikator. Den visar dig nämligen när du uppnått ett optimalt zonskydd.

Vad innehåller förpackningen?

När du köper Thermacell MR450 får du dels med myggmaskinen, men också tre mattor med myggmedel samt en gaspatron. Detta ger dig upp till 12 timmars myggskydd innan det är dags att köpa nya mattor.

För vem passar Thermacell MR450?

Thermacell MR450 är ett bra alternativ för dig som vill ha ett . Dess storlek och integrerade bältesklämma gör att den passar lika bra i skog och mark som på terrassen eller campingen.

Jämfört med exempelvis myggfångare, myggdödare och myggsprayer, är en myggmaskin ett mycket effektivt och praktiskt myggmedel. Förutom att hålla myggen på avstånd innehåller MR450 inga kemikalier och den är dessutom helt ljud- och luktfri.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner