Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Tornfläkt och Luftcirkulator
Tornfläkt och Luftcirkulator
Tornfläkt och Luftcirkulator
Tornfläkt och Luftcirkulator
Tornfläkt och Luftcirkulator
Tornfläkt och Luftcirkulator

1 / 6

Tornfläkt och Luftcirkulator

(1 recension)
599 kr

-17%

719 kr
Letar du efter ett sätt att hålla dig själv och din omgivning svala under varma sommardagar? Kolla in den här 2-i-1 tornfläkt och luftcirkulatorn från Nordic Home! Den har 3 olika vindlägen - Normal, Natural och Sleep - så att du kan välja det som
Läs mer
Letar du efter ett sätt att hålla dig själv och din omgivning svala under varma sommardagar?
Kolla in den här 2-i-1 tornfläkt och luftcirkulatorn från Nordic Home! Den har 3 olika vindlägen - Normal, Natural och Sleep - så att du kan välja det som passar bäst för dina behov. Normal-läget har 3 valbara hastigheter, medan Natural-läget simulerar naturliga vindbrusar. Sleep-läget justerar automatiskt fläkthastigheten för att skapa balans mellan ljud och temperatur så du kan sova svalt och ostört på natten. Dessutom levereras den med en fjärrkontroll för din bekvämlighet. Låt inte värmen komma åt dig - skaffa den här kraftfulla tornfläkten idag!
  • Mått (BxDxH): 1120 x 240 x 120 mm
  • Vikt: 3,5 kg
  • Timerfunktion
  • Oscillationsläge
  • 2-i-1 fläkt och luftcirkulator
  • 40W effekt
S

Sara

För 6 månader sedan

Köpte min 2020/2021. Efter att katterna råkat välta den 1 gång. Och även fått montera ned den 2 gånger. Så är den både sned och hakar ej fast längre. Och väldigt ostabil i foten. Kyler bra. Men displayen lyser upp hela rummet (fick tejpa igen lamporna) och låter en hel del. Dock gav jag ca 1300 kr då. Så priset är väl rimligt nu, med tanke på att kvaliteten inte är bra.