Trådlös Qi laddare - bilhållare för snabbladdning

Trådlös Qi laddare - bilhållare för snabbladdning
Tipsa en vän

-68%

189 kr
Ord. pris 599 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av INF Company AB 4,5 / 5 med 1604 betyg.

Totalbetyg 4,5 / 5
Leveranstid 4,4 / 5
Emballeringskvalitet 4,6 / 5
Mer från INF Company AB INF Company AB är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos INF Company AB, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
 • Trådlös Qi laddare till bilen som är mobilhållare och laddare i ett
 • Snabbladdning med 10 W för Android och 7.5 W för iPhone
 • Billaddaren fungerar med alla mobiler med Qi
 • Universal bilhållare som monteras i ventilationsgallret och lätt kan tas av igen
 • Två olika fästen och USB-kabel medföljer

Ny teknik och nya enklare lösningar! Med den här Qi billaddaren laddar du din mobil trådlöst genom induktion. Den förenklar handhavandet och gör att du snabbt kan svara i mobilen om det ringer medan den är på laddning. Dessutom undviker du onödigt slitage av portar genom sladdar som ska dras ur/sättas in stup i kvarten. Speciellt anpassad design för montering till bilen - kläms fast i ventilationsgallret. Förpackningen innehåller även ett fäste med 3M tejp för montering på instrumentbrädan.

Smidig och säker hantering: Qi laddaren kopplas med den medföljande USB-kabeln till ett USB-uttag/USB-laddare till cigguttag. Sedan är det är bara att sätta in mobilen; bilhållarens fästen tar tag i mobilen genom tyngdkraft och håller den stadigt på plats. Du slipper att ta med laddkabel och hantera sladdar när du kör bil.

Snabb trådlös laddning: 10 W snabbladdning för Android mobiler som Samsung S9, S9+, Note 8, S8+, S8, Note 5, S7 Edge, S7, S6 Edge plus, S6 Edge, S6 m fl, 7,5 W laddning för iPhone som iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8 med flera, samt 5W standardladdning alla andra mobiler med inbyggd stöd för Qi (trådlös laddning). 

VIKTIGT: För snabbladdning behövs en billaddare med 9V, med 5V billaddare får du endast standardhastighet, oberoende av mobilmodell.

Olika fästalternativ: Den trådlösa laddaren passar till alla bilar och kan antingen klämmas fast i fläktgallret eller fästas på vindrutan eller instrumentbrädan. Två olika fästen medföljer.

Så fungerar Qi-standarden
Qi-tekniken är en standard för trådlös överföring av energi genom induktion. Överföringen av ström och spänning sker genom magnetfält rör sig mellan sändare (laddstation) och mottagare (smartphone). Om en kompatibel enhet placeras i laddaren startar laddningsprocessen automatiskt med elektromagnetisk koppling. När processen är klar, dvs mobilen är fulladdad, övergår tekniken till standby-läge. Tack vare standardiseringen kan mobiler från olika tillverkare använda samma station.

De flesta nyare mobiler är QI-kompatibla och äldre modeller kan enkelt kompletteras med med en Qi-adapter eller ett Qi-skal, så fungerar trådlös laddning lika bra för dessa. Trådlösa mobilladdare kan oftast känna av den optimala effekten för respektive mobil, s.k. adaptive charging, så att den laddas med en spänning på 10 W, 7.5 W (dvs. snabbladdning) eller 5W, beroende på modell.

Det finns fler fördelar med en trådlös billaddare: Eftersom mobilen bara hängs upp eller läggs på laddningsplattan blir det inget slitage på mobilens känsliga laddningsport. Speciellt i bilen är det dessutom praktiskt att du inte behöver hålla på med sladdar, vilket ökar säkerheten (och du slipper ha med dig olika laddningskablar och adaptrar till olika mobiler). Mobilen sitter också fast i laddaren, så att du alltid ser displayen utan att behöva ta mobilen i handen, och telefonen kan inte heller flyga omkring vid en kraftig inbromsning.

Specifikationer:
Input: 9V/1.67A 5V/2A
Output: 9V/1.2A 5V/1.5A

Fungerar för alla mobiler som är utrustade med Qi-funktion för trådlös laddning och med en bredd mellan 66-87 mm och tjocklek på 5-11 mm.

Förpackningen innehåller:
Bilhållare för trådlös laddning
Monteringshållare till fläkten
Monteringshållare med 3M tejp
USB laddkabel
Användarmanual

Notera: Förvissa dig om att mobilen har stöd för trådlös laddning (QI), annars kan du lätt komplettera mobilen med ett Qi-skal eller Qi-mottagare.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Saknas fäste med tejp, som beskrivningen säger ska ingå.

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 124 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 93 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 69 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 47 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »