Tillbaka till toppen
Woods - MRD10G - Testvinnare

1 / 1

Woods - MRD10G - Testvinnare

(12 recensioner)
1 790 kr
För badrum, källare och tvättstugor. - Avfuktar och tar bort dålig lukt i tvättstugan, källaren och badrummet  - Ger en signifikant föneffekt (mer energi ut än in)!  - 3 års garanti (registrera afuktaren här warranty-woods.com) - Automatisk avfrost
Läs mer

För badrum, källare och tvättstugor.


- Avfuktar och tar bort dålig lukt i tvättstugan, källaren och badrummet 
- Ger en signifikant föneffekt (mer energi ut än in)! 
- 3 års garanti (registrera afuktaren här warranty-woods.com)
- Automatisk avfrostning och mögelskydd
- Använder gas R290 - Med ny teknik och HFC-fritt kylmedium möter Woods EU:s kommande miljödirektiv redan idag.

Äntligen är den här: ersättaren till en av Sveriges mest sålda luftavfuktare, lika bra prestanda som föregångaren men bättre för miljön.

Nu är Woods MRD10G här, ersättaren till Sveriges kanske mest sålda luftavfuktare, samma prestanda som föregående modell men med kylmedium (R290) som uppfyller EUs kommande miljödirektiv, MRD10 fick under sin livstid bra omdömen i tester bland annat på smarto, det testet kan du läsa här.

Torkar tvätten och avfuktar badrummet eller källaren 

MRD10G är en mycket smidig, effektiv och lättskött avfuktare. Den passar bra för användning i badrum, tvättstugor, källare, sommarstugor eller i båtar och husvagnar.  Den inbyggda termostaten i MRD10G gör att avfuktaren stänger av sig vid 5°C.När temperaturen stiger startar avfuktaren automatiskt igen. Det fungerar perfektsom mögelskydd i exempelvis husvagnen under vinterförvaringen.

Den rymliga vattenbehållaren på 2 liter sitter på maskinens baksidaoch MRD10G stänger automatiskt av sig när behållaren blir full.Wood's MRD10G arbetar bara om luftfuktigheten överstiger ditt tillåtnavärde och startar och stannar automatiskt beroende på rummetsluftfuktighet. 

Perfekt för att torka sportutrustning eller barnens ytterkläder

MRD10G är en prisvärd, lättskött och effektiv avfuktare, som hjälper dig om du inte har ett torkskåp. Den är optimalför att torka barnens ytterkläder, fuktiga handdukar, träningskläder eller sportutrustning. Den passar lätt in i små utrymmen och dukan använda den i små badrum eller för att torka tvätten iandra rum. MRD10G skapar också en mer trivsam miljö då den håller borta mögel, överflödigfukt och dålig lukt.

Lätt att flytta runt

Tack vare sin smidiga utformning och låga vikt får Wood's avfuktare MRD10G plats nästan överallt! Med det praktiska handtaget flyttar du lätt avfuktaren dit den behövs för tillfället. MRD10G blåser ut torr luft på ovansidan som hjälper till att torka tvätten snabbare. MRD10G har många fördelar som gör den perfekt för badrum och tvättstugor men också för mindre källare, båtar, husvagnar eller fritidshus!


AnvändningsområdeInomhusbruk
Typ av avfuktareKondens
P

Pasi

För 2 dagar sedan

Helt okej produkter

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

P

Petter ; )

För 7 dagar sedan

Kanonbra avfuktare

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

K

Kajsa

För 12 dagar sedan

Efter ca 1 mån. användning är jag mycket nöjd, avfuktaren fungerar utmärkt

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

H

Helen

För 18 dagar sedan

Har inte haft den så länge men den verkar bra!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Anonym

För 19 dagar sedan

Nu har avfuktaren gått i 2 månader och ja den tuffar på och gör inte mycket väsen av sig. Tyst och fungerar felfritt. Enkel att installera och sätta igång den. Hyfsat snygg så att den passar in i omgivningen. Finns egentligen inget att klaga på.