Worx Robotgräsklippare Landxcape LX790 1

Worx Robotgräsklippare Landxcape LX790 1
Tipsa en vän
5399 kr
fr 235 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av Buildor 3,2 / 5 med 3008 betyg.

Totalbetyg 3,2 / 5
Leveranstid 3,1 / 5
Emballeringskvalitet 3,4 / 5
Mer från Buildor Buildor är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Buildor, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.

Nya Worx Landxcape LX790 passar till den mellanstora trädgården på upp till 600kvm. Den är väldigt lätt att installera. Den kan även programmeras efter dina behov så att den arbetar på de tider som passar dig.

Smarta sensorer
Ett stötsensorsystem känner av träd, buskar, trädgårdsmöbler och andra hårda hinder för att du inte ska behöva anpassa din trädgård efter gräsklipparen. Gräsklipparen märker när den går emot något hinder och kommer backa och ändra riktning. Tänk på att ringa in och skydda känsliga hinder i trädgården såsom blomrabatter med begränsningskabel. Skulle det bli regn avbryter Landroid gräsklippningen och återgår så snart gräset börjar bli torrt för att få bästa klippresultat.

Låg ljudnivå och inga utsläpp
Utsläppet från en enda bensindriven gräsklippare är lika högt som från 10 bilar. Landroid är batteridriven och ger inte ut några utsläpp. Du stör heller inga grannar med en högljudd motor. Landroid jobbar betydligt tystare än en bensindriven motorgräsklippare. Det gör att du och dina grannar kan njuta av trädgården även under gräsklippningen, eller programmera klipparen att jobba på natten så ni kan njuta av gräsmattan hela dagen.

Mindre jobb och friskare gräsmatta
Tät regelbunden gräsklippning gör din gräsmatta grönare och friskare. Du slipper kratta överskottet eftersom stråna blir så korta att det sprids över gräsmattan som ett naturligt gödningsmedel. En robotgräsklippare kan också bidra till mindre mossa och färre mördarsniglar i din trädgård.

Justerbar klipplängd
Landroid har en klippbredd på 16cm och klipphöjden justerar du mellan 30-60 mm. Perfekt för att anpassa efter eget önskemål eller olika delar av trädgården.

Stöldskyddad med säkerhetskod
En personlig PIN-kod skyddar din Landroid från obehöriga personer. Om gräsklipparen flyttas utanför sitt område kommer den inte starta utan rätt PIN-kod.

Säkerhet
Gräset klipps av tre blad på en svängande, roterande knivtallrik i mitten under gräsklipparen med säkert avstånd till kanterna. En lyftsensor känner av om Landroiden lyfts och då stannar genast motorn. 

Smart navigering i hela trädgården
Det finns en Landroid för alla trädgårdar. Denna modell klarar gräsmattor upp till 600m² och ger en jämn och fin gräsklippning även om terrängen är ojämn, har backar och hinder. Landroid klättrar upp- och nedför sluttningar med lutning upp till 35% / 20°. 

Medföljande tillbehör:
- Laddningsstation med förlängningssladd
- Nätadapter
- 130m Begränsningskabel
- 180st märlor
- 8 spikar för basstation
- Avståndsmätare för slinga
- 9st knivar

Specifikation:
- Batteri 20V 20Ah Li-Ion)
- 20 graders lutning
- Sido Laddning
- Plug-N-Play

 

Tillval som inte ingår men går att köpa till:

- Worx Avgränsningskabel 100m: Extra tråd om du vill utöka området som din gräsklippare arbetar på. Din robotgräsklippare arbetar inom det avgränsade området som du skapat med hjälp av denna avgränsningskabel. Kabeln ska sättas fast med jämna mellanrum, speciellt på ojämna partier och därför rekommenderas det att köpa tillhörande peggar för att sätta fast kabeln. Kabeln går att skarva efter behov.

- Worx Avgränsningskabel 200m: Extra tråd om du vill utöka området som din gräsklippare arbetar på. Din robotgräsklippare arbetar inom det avgränsade området som du skapat med hjälp av denna avgränsningskabel. Kabeln ska sättas fast med jämna mellanrum, speciellt på ojämna partier och därför rekommenderas det att köpa tillhörande peggar för att sätta fast kabeln. Kabeln går att skarva efter behov.

- Worx Peggar till avgränsningskabel: Peggar för att fästa ner avgränsningskabeln och hålla den på plats. Peggarna är av hög kvalitet och är lätta att använda. Innehåller 100 stycken.

- Worx Installationskit: Få en snabb och smidig uppstart med detta installationskit som är speciellt anpassat för Worx Landroid. Kitet innehåller 50 meter kabel till avgränsning av gräsmattan för robotgräsklipparen, 60 peggar att sätta fast kabeln med och 12 knivar. 

- Worx Knivar till Landriod: Knivarna är framställda i rostfritt stål och har en optimal balans mellan styrka, skärpa och hållbarhet. Det ger dig bästa möjliga klippresultat. Knivarna är så pass tåliga att de inte går sönder om de skulle stöta på en sten eller något annat hårt och undviker att knivrester ramlar ner på gräsmattan.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 1860 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 961 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 504 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 235 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »