Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Xiaomi Mi luftrenare Air Purifier 2H

-5%
Xiaomi Mi luftrenare Air Purifier 2H
Xiaomi Mi luftrenare Air Purifier 2H
Xiaomi Mi luftrenare Air Purifier 2H
Xiaomi Mi luftrenare Air Purifier 2H
Xiaomi Mi luftrenare Air Purifier 2H
Xiaomi Mi luftrenare Air Purifier 2H
Xiaomi Mi luftrenare Air Purifier 2H
1190 kr
Rekommenderat pris: 1259 kr

Bevaka produktens pris

 • Effektiv luftrenare
 • Smart app styrning och röstkontroll
 • Högpresterande 360-graders filter
 • 360 graders luftintagning
 • Luftflöde 260m³/tim

Xiaomi Mi luftrenare Air Purifier 2H

Mi Air Purifier 2H är en kraftfull och tyst luftrenare som rengör ditt rum på bara 10 minuter. En luftrenare är ett självklart val för dig med astma och allergier, då framförallt vår och sommar är extra besvärliga. Man behöver en hemmamiljöd är man återställer balansen i kroppen , lufrenaren lindrar allergier och astmasymptom genom att rengöra luften från partiklar, damm, bakterier, pollen och husdjurshår. Den rengör även luften från otrevliga dofter.

 • Högpresterande 360-graders filter och 360 graders luftintagning
 • Kontrollera ditt inomhusklimat via app och styr enheten via app eller röststyrning
 • Tystgående 41-65 dB
 • Renar ett rum på bara tio minuter
 • Luftflöde 260m³/tim
 • Räckvidd på 31 kvadratmeter

Högpresterande 360-graders filter i tre lager

Det yttersta lagret stoppar de största partiklarna såsom damm och hår. Det mittersta är ett H13-klassat filter som tar hand om de minsta partiklarna, virus och bakterier. Det innersta lagret består av aktivt kol och filtrerar bort odörer såsom rök, matos och effekter av oroliga magar.

Smart kontroll via mobilapp

Wifi möjliggör styrning av funktioner och kontroll av inomhusmiljön via en smart app. Här kan du i realtid få information om luftkvalitet, temperatur och luftfuktighet. Justera fläkthastighet och ställa in timer. Appen påminner dig även om när det är dags att byta ut filtret.

Stöd för Google Home och Alexa

Luftrenaren Xiaomi Mi Air Purifier 2H är definitionen av ny teknik och kvalitet. Du kan lägga till den som enhet i ditt Google Home-nätverk och styra den med hjälp av Google-assistenten.

Ren och fräsch luft

Utrustad med ett cylinderformat filter som gör att den på ett effektivt sätt kan ta in luft från alla vinklar. Tack vare de trippla lagren filter kan luftrengöraren filtrera bort minst 99.97% av alla partiklar som är 0.3μm eller större. Bortsett från det är den även utrustad med ett kraftfullt aerodynamiskt trycksystem som gör det möjligt att rengöra luften i hela huset.

Kraftfull men ändå tyst

Tack vare den avancerade tekniken har man lyckats sänka ljudnivån, vilket gör att du kan sova din Xiaomi Mi Air Purifier 2H på i sovrummet. Bortsett från det är motorn extremt effektiv och konsumerar 58% mindre energi än tidigare modeller då den endast använder 4.8W i standard läget. Ljudnivån är 41-65 dB beronde på läge.

Renar ditt rum på 10 minuter

Xiaomi Mi Air Purifier 2H har ett luftflöde på upp till 260 m³ i timman och är vid behov snabb på att rengöra luften i din omgivning. Den anpassar fläkthastigheten efter behov och är i normalläge i princip ljudlös för att inte störa. Luftrenaren rekommenderas för rum upp till 31 m².

5.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.