13IN MBA 1.6GHZ DC CI5 4GB SYST 128GB GOLD MACOS NOOD IN

13IN MBA 1.6GHZ DC CI5 4GB SYST 128GB GOLD MACOS NOOD IN
Tipsa en vän
15990 kr
fr 617 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Fri frakt
 • Retina-skärm
 • 15,6 mm tunn
 • Batteritid: 12 timmar
 • Två Thunderbolt 3-portar
 • T2 Security-chip
 • Touch ID
 • Force Touch-styrplatta
 • 3 mikrofoner
 • Bakbelyst tangentbord

Nu blir allt lättare. Igen.

Vår mest omtyckta Mac är på god väg att få dig att bli småkär igen. MacBook Air är nu ännu tunnare och lättare och finns i silver, rymdgrått och guld. Den har en fantastisk Retina-skärm, Touch ID, den nya generationens tangentbord och en Force Touch-styrplatta. Det ikoniska, kilformade höljet av 100 procent återvunnet aluminium gör den till världens grönaste Mac. Och med ett batteri som räcker hela dagen är MacBook Air perfekt att ha med sig och redo för allt.


Retina-skärm

Fyra miljoner pixlar.

En lysande premiär.

Skärmen har fyra gånger fler pixlar än en hd-skärm. Resultatet kommer få dig att tappa hakan. Bilder blir verklighetstrogna på en helt ny nivå. Texten är så skarp i dokument, mejl och på webbsidor att det känns som att läsa på en tryckt sida. Den har 48 procent fler färger än föregående generation, så bilder blir ännu mer levande och nyansrika. Skärmglaset går ända ut till kanten på höljet, vilket gör de svarta kanterna 50 procent tunnare än förut. Så att du kan fokusera på det som finns på skärmen. Och du kommer verkligen gilla det du ser.

 • 13,3″ högupplöst Retina‑skärm


Touch ID

Ditt fingeravtryck är ditt lösenord.

Touch ID är nu inbyggt i MacBook Air för ökad säkerhet och bekvämlighet. Placera bara fingret på Touch ID-sensorn och – simsalabim – din Mac låser upp sig. Med ditt fingeravtryck kan du låsa upp lösenordsskyddade dokument, anteckningar och systeminställningar utan en massa olika lösenord. Att handla online blir ännu enklare – välj Apple Pay i kassan och betala med en lätt fingertryckning. Du slipper skriva in leverans- och fakturainformation och dina kortuppgifter delas aldrig. Med Touch ID förblir din privata information privat.


Apples T2 Security-chip

MacBook Air har T2 Security-chippet – andra generationen av Apples specialgjorda Mac-chip som har tagits fram för att göra MacBook Air ännu säkrare. Så när du använder Touch ID för att låsa upp din Mac, låsa upp ett dokument eller betala online kan du vara säker på att din information är skyddad. Alla data på ssd‑enheten krypteras automatiskt i realtid. Med Apples T2 Security-chip får MacBook Air dessutom en välbekant röst: Siri är alltid redo att öppna appar, hitta dokument, spela musik och svara på dina frågor.

Tangentbord

Omgjort från A till Ö.

Tangentbordet har den allra senaste fjärilsmekanismen från Apple med fyra gånger stabilare tangenter jämfört med en traditionell saxmekanism, ökad komfort och snabbare svarstider. Och individuellt led-bakbelysta tangenter med en sensor för omgivande ljus gör det lättare att skriva i miljöer med svag be­lysning.


Force Touch-styrplatta

Via Force Touch-styrplattan kan du interagera med din Mac på många olika sätt genom subtila variationer i tryck. Du får exakt kontroll och konsekventa resultat oavsett var på styrplattan du klickar. Och du har gott om plats för Multi-Touch-gester som att nypa och zooma. Dina fingrar kommer att känna sig som hemma.

 • 20% Mer plats för Multi-Touch-gester


Prestanda

Lättarbetad mångsysslare. Jobbar hela dan.

Den väger bara 1,25 kg, men när det gäller prestanda är MacBook Air riktigt tung. Åttonde generationens Intel Core i5-processor hjälper dig att klara allt i vardagen, från mejl och surf till att skapa Keynote-presentationer och redigera film i iMovie. Med upp till 16 GB minne kan du jobba snabbt och smidigt med många appar sam­tidigt. Upp till 1,5 TB ssd-lagring gör att appar startar på ett ögonblick och ger dig massor av lagringsutrymme för dokument, bilder och videor.


Batteritid

Med upp till 12 timmars batteritid är MacBook Air alltid redo när du behöver den. Kolla mejlen, surfa, shoppa online, skriv ett dokument, se på video, jobba med kalkylblad och mycket mer – utan att behöva koppla in strömadaptern. Ska du ut på långflygning? Ladda upp med massor av filmer. MacBook Air är redo att visa film i upp till 13 timmar i sträck.


Thunderbolt 3

En för allt. Nu gånger två.

Thunderbolt 3 kombinerar ultrahög bandbredd med mångsidigheten hos standardformatet usb‑c i en och samma universalport. Och MacBook Air har två av dem. Thunderbolt 3 förenar dataöverföring, laddning och videoutgång i samma kontakt med upp till 40 Gbit/s genomströmning. Det är dubbla bandbredden jämfört med Thunderbolt 2. Du ansluter lätt de enheter du redan har med en kabel eller adapter. Eftersom Thunderbolt 3 är vändbar har du alltid rätt sida upp, oavsett hur du ansluter den.


Högtalare och kamera

Ljudet talar för sig själv.

Den senaste tekniken för ljudbearbetning och ‑justering får MacBook Air att låta bättre än någonsin. Stereohögtalarna levererar dubbelt så kraftfull bas och 25 procent högre volym jämfört med föregående generation. Och bredare stereoljud ger fylligare ljud när du lyssnar på musik eller ser på film. FaceTime-kameran har hög upplösning, så den – eller de – du pratar med kan se dig riktigt skarpt och detaljerat. Tre mikrofoner fångar tillsammans upp din röst bättre när du ringer FaceTime-samtal, dikterar eller pratar med Siri.


Material

Världens första Mac med återvunnet aluminium.

Apple har tagit fram en ny aluminiumlegering med samma styrka, hållbarhet och perfekta finish som tidigare – men utan att utvinna något nytt aluminium från jorden. Basen är istället frässpån insamlade från Apples fabriker, som bearbetas och omstruktureras på atomnivå för att uppnå rätt egenskaper. Resultatet är ett hölje som är precis lika vackert och hållbart som Apples andra produkter – och den grönaste Mac-datorn som någonsin skapats.

 • 47 % lägre koldioxidutsläpp jämfört med föregående generation
 • Aluminium i 6000-serien för styrka och tålighet

macOS

Kraftfullt, helt enkelt.

macOS är operativ­systemet som driver allt du gör på en Mac. Du kan göra saker som helt enkelt inte går att göra med andra datorer, tack vare att operativ­systemet är utformat speciellt för hårdvaran det körs på. Och tvärtom. macOS Mojave innehåller nya funktioner inspirerade av våra mest avancerade användare, men utformade så att de passar alla.

Mac + iPhone

Din Mac jobbar ihop med din iPhone på sätt som ingen annan dator kan.

Meddelanden

Skicka och ta emot meddelanden på din Mac. Alla meddelanden på din iPhone finns också på din Mac. Med andra ord är dina konversationer alltid uppdaterade överallt.

Handoff

Börja skriva en anteckning, ett dokument, mejl, meddelande eller annat på din Mac och avsluta det på din iPhone – eller tvärtom.

Kraftfulla appar.

När du köper en ny Mac får du en samling kraftfulla appar för arbete och kreativt skapande. Så det är bara att sätta igång att jobba. Eller ha kul.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}
Vill du inkludera en försäkring till din produkt?
13IN MBA 1.6GHZ DC CI5 4GB SYST 128GB GOLD MACOS NOOD IN

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 5391 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 2727 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 1386 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 617 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »