2-1 dator

Letar du efter en ny dator och en surfplatta? Med de senaste 2 i 1 datorerna behöver du inte välja mellan de båda, utan du får en mycket smidig allt i ett lösning! Hos oss på CDON.COM finner du 2 i 1 datorer från Asus, HP och Point of View. Vill du veta mer? Läs vidare i vår guide...

Din sökning genererade inga träffar

 

En ny generation av datorer

2 i 1 datorn är den perfekta lösningen för både jobb, nöje och en mobil livsstil. Med en 2-1 dator slipper du bära runt på både dator och surfplatta och du kan använda de båda enheterna hur du vill utifrån vilka behov du har för stunden. Du slipper hålla reda på fler prylar, och spar samtidigt på rygg, plånbok och utrymme. Smart, eller hur!


Produktivitet och mångsidighet

En 2 i 1 dator har ett fysiskt tangentbord vilket möjliggör för dig att jobba både produktivt och fokuserat. Enheten är mycket mångsidig, då du får både en smidig surfplatta för nöje och samtidigt kraften hos en bärbar dator. Använd 2 i 1 datorn som en traditionell laptop, eller omvandla den till ett av de andra smarta lägena. Möjligheterna är oändliga.


Ett snabbt kraftpaket

Den nya generationens 2 i 1 dator är redo när du är. Känn hur datorn snabbt svarar på kommandon och utan att du hinner blinka får du tillgång till de filer och appar du använder mest. Med prestandan från en bärbar dator i kombination med en slimmad pekskärm ger dig 2 i 1 datorn det bästa av två värdar.


Tilltalande design

2 i 1 datorn är inte bara mångsidig, den har även en riktigt modern och läcker design. Därför är en 2 i 1 dator det perfekta valet för dig som förväntar dig mer av din bärbara dator och som gillar design.