AKG N60 NC Black

AKG N60 NC Black
Tipsa en vän

-22%

1690 kr
Ord. pris 2190 kr
fr 101 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  från 1 arbetsdag

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Brusreducerande
 • Upp till 30 timmars batteritid
 • 3D-Axis vikningsmekanism
 • Resekit med bla. olika kontakter
 • Fjärr/Mikrofon, USB-kabel

Slipp allt oväsen.

AKG N60NC-hörlurarna har suveränt Grammy-vinnande AKG-ljud och minimerar dessutom tack vare klassens bästa brusreducering störande ljud som finns överallt, från bilar till flygplan.

Det senaste tillskottet i Flight-serien gör att du kan rocka loss i upp till 30 timmar på batteri. Och om det bästa du vet är att sjunka in i musiken under längre stunder kan du använda N60NC i passivt läge när batterierna är urladdade.

Lättviktshörlurarna är prydda med detaljer i exklusiva material som aluminium, minnesskum och skinn, den här fantastiska lyssningsupplevelsen är elegant utformad och en fröjd för både örat och ögat.

Dessutom har hörlurarna fiffiga funktioner som exklusiv 3D-Axis vikningsmekanism, komplett resetillbehörspaket, enknapps universalkabel med fjärr/mikrofon och USB-laddningskabel.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke AKG
Trådlös Nej
Hörlursdesign On-Ear
Mikrofon Ja
Noice Cancelling Ja
Ljudtyp Stereo
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 9 Genomsnittsbetyg: 3,9
56%
11%
11%
11%
11%

Mest hjälpsamma positiva recension

Per

Det ska till något väldigt speciellt för att jag ska skriva ett omdöme, men nu var jag tvungen. Dessa lurarna är helt magiska. Allt, och precis allt ljud, från A/C och trafik försvinner helt. Varje företag som har öppet landskap borde köpa in dessa till alla anställda. Man kan verkligen gå in helt i sin egen värld.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Robin

Hade förväntat mig bättre ljud och att NC inte ska brusa och störa när man lyssnar på musik

Helt okej hörlurar ljud isoleringen fungerar riktigt bra men tyvärr tyckte jag ljudet var lite väl klent för den prisklassen då är det bättre lägga pengarna på ett par fidelio X2 istället dock är akg väldigt smidiga och lätta att ta med sig

Hörlurarna är helt fantastiska, bra när man jobbar i miljöer där det kan förekomma störande ljud.

En hörlur med toppenljud och sitter bekvämt på huvudet.Brusreduceringen fungerar jättebra.Använder dessa lurar varje dag till och från jobbet på tåget.

AKG N60 NC är perfekta att ha i kollektivtrafik under rusningstid om man vill resa TYST! Man behöver inte ens ha ljud från moben på. Några enstaka ljud utifrån slinker igenom, men bara tillräckligt för att man inte ska vara fullständigt isolerad. SUPERNÖJD!

Hade förväntat mig bättre ljud och att NC inte ska brusa och störa när man lyssnar på musik

Det ska till något väldigt speciellt för att jag ska skriva ett omdöme, men nu var jag tvungen. Dessa lurarna är helt magiska. Allt, och precis allt ljud, från A/C och trafik försvinner helt. Varje företag som har öppet landskap borde köpa in dessa till alla anställda. Man kan verkligen gå in helt i sin egen värld.

Har ej testat några andra NC-lurar men har använt AKG N60 NC i ett par veckor nu på jobbet. Jag är mycket nöjd, speciellt med tanke på erbjudandet som var. De tar bort fläktljudet på kontoret helt och hållet. Sitter jag vid skrivbordet och slår på NC blir det tyst. På det öppna kontorslandskapet tas brus och buller bort och hyfsat mycket av pratet i bakgrunden. Har haft dem på i en halv dag i som längst. Kände inte av dem märkvärt och blev inte svettig om öronen. Ljudmässigt är dom ok, 6 av 10. De låter inte dåligt men inte toppklass heller. Perfekt för resan eller jobbet med telefon och spotify eller annan komprimerad musik.

Ljudisoleringen funkar jättebra, jag har testat den både i tysta och hyfsat högljudda miljöer. Hörlurarna är bekväma också, och laddningen håller länge.

"30 timmars batteritid" får en att tro att dessa hörlurar är ett par BT lurar. Nej det är NC systemet som har 30 timmars batteritid. Känner mig toklurad och dom vart glappa efter 2 användningar. Detta innebär att först kopplar den in automatiskt och börja spela random låtar. Jag startar upp appen jag använder så jag kan lyssna på det jag vill. Då glappar sladden och min app kopplas ur för att sedan koppla in auto appen och sådär håller den på. I mina ögon är dessa lurar rent skit, snygga men helt värdelösa

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 624 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 343 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 194 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 101 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »