Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Alpine Style - "9"" Alpine Style Navigation System for FIAT Ducato"

(0)
Skriv en recension
14464 kr
Frakt från 39 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-4 arbetsdagar
    Frakt från 39 kr
  • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

9-tums touchscreeen med inbyggd navigation för Fiat Ducato 3, Citroën Jumper 2 och Peugeot Boxer 2. Kartor från TomTom och givetvis kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto - Alpine X902D-DU

Alpine X902D-DU har en imponerande, 9 tum stor touchskärm som ”svävar framför” instrumentpanelen för att komma närmare föraren, vilket gör systemet lättmanövrerat och lättöverskådligt under färd och backning. Systemet har givetvis inbyggd navigering (iGo Primo) med kartor från TomTom som är du uppdaterar fritt i hela 3 år! Då detta är en utrustning som är anpassad för stora fordon, som din husbil t.ex, så kan man givetvis mata in fordonets längd, bredd och vikt med mera, för att ruttberäkningen skall vara anpassad för ditt fordon - inte en liten personbil.

Förutom att erbjuda marknadsledande navigering så får du givetvis ett komplett multimediasystem med yppersta ljudkvalitet, som i alla Alpinemaskiner. FM/DAB+ radio, USB, AUX, Bluetooth för både handsfree-telefoni och trådlös streaming av musik till systemet. Givetvis går både menyer och navigationsrösten att ställa in till Svenska (eller en mängd andra språk)

Självklart kan du koppla till en backkamera till maskinen, och om ditt fordon har knappar på ratten så kommer dessa givetvis fortfarande fungera då alla tillbehör för att integrera systemet i bilen finns i kartongen.

Generella egenskaper

Europanavigation (TomTom - 3 års fria kartor)
Apple CarPlay
Android Auto.
FM och DAB/DAB+ radio (DAB antenn tillval).
USB och AUX-ingång
AV-ingång
AV-utgång
Backkameraingång
4x50 Watt
3 x RCA lågnivåutgångar
Bluetooth för HF och Audio Streaming. Mikrofon ingår.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.