Tillbaka till toppen
Apple iPad Pro 12.9" 512GB (5th Generation) - Silver
Apple iPad Pro 12.9" 512GB (5th Generation) - Silver

1 / 2

Apple iPad Pro 12.9" 512GB (5th Generation) - Silver

14 790 kr
Med den nya iPad Pro 12,9 tum kan du förverkliga alla dina idéer. Oavsett om du är en blivande inredningsdesigner, apputvecklare, nyskapande arkitekt eller bara en drömmare med livlig fantasi, erbjuder iPadPro allt du behöver för att din kreativite
Läs mer

Med den nya iPad Pro 12,9 tum kan du förverkliga alla dina idéer. Oavsett om du är en blivande inredningsdesigner, apputvecklare, nyskapande arkitekt eller bara en drömmare med livlig fantasi, erbjuder iPadPro allt du behöver för att din kreativitet ska kunna flöda fritt.

 

Tunnare och lättare

iPad Pro har en tjocklek på endast 6.4 mm och ackompanjeras av en vikt på 685 g vilket gör den till en perfekt resepartner. Och tack vare kant-till-kant skärmen får du mer digitalt utrymme att uttrycka din kreativitet på.

 

Extreme Dynamic Range skärm

12,9" Liquid Retina XDR-skärmen harett kontrastförhållande på 1 000 000:1så att den kan visa färger i bästa möjliga form, med en algoritm som beräknar bästa färgnoggrannhet under nuvarande förhållanden, kan du vara säker på att denna skärm alltid visar färger som motsvarar verkligheten.. Skärmen använder revolutionerande Mini-LED-teknik med 2500 lokala dimningszoner för enastående färgdjup och stöd för P3-färgprofilen för att tillgodose alla yrkespersoner. Denna skärm levererar häpnadsväckande 1000 nits ljusstyrka på helskärm och 1600 nits toppljusstyrka för fantastisk synlighet under alla ljusförhållanden och har stöd för en mängd olika HDR-format. Tack vare 120 Hz uppdateringsfrekvens och förbättrat pekgränssnitt stöder skärmen gestkontroller och enhögre grad av precision med Apple Pencil.

 

Apple M1 system-on-chip

Denna iPad Pro levereras med Apples specialdesignade Apple M1 system-on-chip med octa-core CPU och GPU, som är byggd på en revolutionerande 5nm-process som gjorde det möjligt att montera ein 16 miljarder transistorer för otrolig prestanda och energieffektivitet. Den har också Neural Engine och en enhetlig minnesarkitektur så att en enda pool av cacheminne kan nås över chip direkt. Gör dig redo för snabb bild- / videobearbetning, rendering och även en uppslukande spelupplevelse. Tack vare den fläktfria designen kan du njuta av tyst drift och längre batteritid.

 

Fånga dina ögonblick

Med en helt ny dubbel bakre 12 megapixel kamera och en 10 megapixel ultra-vidvinkelkamera kan du fånga skarpa och livfulla färgfoton. Ultra vidvinkelsensorn har f/2.4 bländare och 125 graders fov och vidvinkelsensorn har f/1.8 bländare. Kameran har 5-elemets-objektiv, autofokus, optisk bildstabilisering, ljus True Tone LED-blixt samt kropps och ansiktsigenkänning. Filma fantastiska videos i upp till 4K UHD-upplösning,


Uppdaterad frontkamera

Den främre TrueDepth-kameran ger dig 1080p Full HD-videor för videosamtal online eller 12 megapixel selfies. Det erbjuder nu också ett brett synfält på 122 grader så att även flera personer kan vara med när du ringer. Nya Center Stage-funktionen kan dynamiskt panorera och justera fokus och synfält beroende på hur många som upptäcks eller när du rör dig - för att alltid hålla fokus på det som är viktigt.

 

LiDAR skanner

En speciell bakre monterad sensor ger dig banbrytande teknik när det gäller djupavkännande AR-kapacitet. Detta hjälper dig att bygga upp 3D projektioner när du använder advanced augmented reality algoritm så varje objekt befinner sig på exakt rätt avstånd. Alternativt kan du avbilda foton med ännu mer och bättre djupkänsla i bilderna.

 

Ansiktsigenkänning

Lås upp iPad Pro eller autentisera betalningar med en enkel blick. Tack vare tekniken för ansiktsigenkänning som använder avancerad Apple M1-neural teknik lagras din personliga information i krypterad form med maximal säkerhet och anpassar sig till ditt ansikte när den ändras. Arbetar dag och natt, oavsett om du har smink eller mustasch, 30 000 osynliga prickar skapar en karta över ditt ansikte som inte kan luras av någon. Och för mer kul när du chattar, dela uttrycksfulla animerade 3D-animoji baserat på din röst och ansiktsrörelse.

 

iPadOS 14

Med en högre respons, snabbare start av dina appar och smartare notifikationer samt högre säkerhetsfunktioner är iPadOS 14 personligare och säkrare att använda. Ställ in tiden för dina barn framför telefonen, använd Do Not Disturb-funktionen för lite avkoppling eller skapa Memojis med ditt eget ansikte och dela dina erfarenheter med dina vänner och Group FaceTime videosamtal.

 

Tillägg till din iPad Pro (säljes separat):

- Magic Keyboard Folio ger dig en natrulig skrivupplevelse och en fantastisk och precis trackpad

- Nya Apple Pencil; gör att du kan skapa exakta ritningar, skisser eller handskrivna anteckningar med lätthet. Den fästs magnetiskt på sidan av iPad Pro, laddar trådlöst och automatiskt när den är fäst mot sidan av iPad Pro. Med ett enkelt dubbeltryck kan du byta verktyg eller växla mellan att teckna och radera.

 

Fler funktioner:

- USB-C 4 port med Thunderbolt 3, DisplayPortoch laddstöd

- Supersnabbt WiFi 6-ax, Bluetooth 5.0

- Fyra side-firing högtalare i stereo setup

- Fem mikrofoner med studiokvalitet

- True Tone Flash för korrekta hudtoner

- 512GB flashminne

- Batteri för upp till 10 timmars användning

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner